Zavřít reklamu

Apple sprísnil podmienky prijímania aplikácií do App Store a najnovšie začal pri schvaľovacom procese klásť dôraz na meno Steve Jobs. Apple totiž nechce, aby ľudia zneužívali jeho meno vo zvýšenie popularity svojich aplikácií a tak len niekoľko aplikácií malo to šťastie dostať sa cez schvaľovací proces spoločnosti Apple. Žiaľ, to nebol prípad aplikácie Quoth Steve, ktorá ponúkala prístup k citátom Steva Jobsa a každý deň ponúkla niektorý z nich.

Apple odôvodnil zamietnutie aplikácie tým, že spoločnosť neakceptuje aplikácie venované Stevu Jobsovi a bolo by vhodnejšie, keby aplikácia ponúkala hlášky iných významných osobností. John Gill chcel túto aplikáciu vydať na 59. narodeniny Steva Jobsa, ktorých sa Jobs bohužiaľ nedožil. V roku 2011 po dlhodobom boji zomrel na rakovinu pankreasu. „Inšpiroval nás k tomu, aby sme neakceptovali status quo, aby sme sa usilovali o nádherné veci a nie len akceptovateľné veci. Je tu veľa citátov plných múdrosti a zaujímavého spôsobu pozerania sa na svet. Niektoré citáty o technológiách sú zábavné, ale najlepšie citáty sú o živote,“ tvrdí autor aplikácie.

Pretože Apple zamietol jeho aplikáciu a Gill sa naďalej chce usilovať o to, aby sa aplikácia dostala do telefónov, premenil svoju iOS aplikáciu na webovú aplikáciu, ktorú je možné stiahnuť v odkaze nižšie. Samotná aplikácia od vás vyžaduje, aby ste ju nainštalovali na vaše zariadenie. To môžete učiniť tak, že po spustení a načítaní vyberiete možnosť „Pridať na domovskú obrazovku“ vášho zariadenia.

quoth-steve-2
quoth-steve-1
*Zdroj: Re/code

Dnes nejčtenější

.