Zavřít reklamu

Čas MWC sa nezadržateľne blíži a preto sa dozvedáme plány jednotlivých spoločností, ktoré prezrádzajú, aké novinky budú predstavené tento rok v Barcelone. A juhokórejská spoločnosť Samsung si na tohtoročný MWC pripravila skutočne poriadnu škálu noviniek. Okrem dlho očakávanej vlajkovej lode Galaxy S5 spoznáme aj tri nové tablety Galaxy Tab 4.

Konkrétne by sa malo jednať o Galaxy Tab 4 7.0, Galaxy Tab 4 8.0 a Galaxy Tab 4 10.1.

Prvý model bude spadať do kategórie 7-palcových tabletov. Mal by disponovať displejom s rozlíšením 1280 na 800 pixelov. Konektivitu by mal zabezpečovať 3G modul, WiFi pripojenie a mnoho ďalších vychytávok. Taktiež by samozrejmosťou mal byť aj NFC čip. Pod kapotou zariadenia by sa mal ukrývať dvojjadrový procesor taktovaný na 1,2 GHz, ktorému bude sekundovať 1GB RAM. Na zadnej strane zariadenia by sa mal nachádzať fotoaparát s 3 Mpx optikou. Predná kamera by mala disponovať 1,3 Mpx optikou. Interná pamäť bude mať kapacitu 8GB a samozrejmosťou bude možnosť navýšiť ju pomocou microSD kariet. Batéria by mala mať kapacitu 4450 mAh.

Druhý model bude ponúkať takmer totožné parametre ako predchádzajúci model. Displej sa však zväčší na 8 palcov a taktiež sa navýši aj pamäť RAM na 1,5GB. Interná pamäť bude dosahovať 16GB a samozrejmosťou bude rozšírenie pomocou microSD kariet. Batéria bude mať kapacitu 6800 mAh. Tento model bude tiež podporovať LTE siete.

Posledný, najväčší model ponúkne 10,1-palcový displej. Parametre zariadenia budú rovnaké ako u 8 palcového modelu. Zvýši sa len rozlíšenie snímacej optiky zadnej a aj prednej kamery. Zadný snímač ba sa mal zmeniť na 8 Mpx a predný na 3 Mpx. Tento tablet má byť predávaný len vo verziách WiFi a 3G alebo LTE.

Všetky tablety by mali mať Android 4.4 KitKat.

464295081

Dnes nejčtenější

.