Zavřít reklamu

Aaron Sorkin, muž který stojí za scénářem k filmu Social Network nebo například Moneyball, dokončil práci na scénáři pro svůj nejnovější film, kterým je biografie Steva Jobse, založena na knize od Waltera Isaacsona. Scénárista začal pracovat na knize na jaře roku 2012 a mezitím se již do kin dostal film jOBS, v hlavní roli s Ashtonem Kutcherem. Sorkinův scénář je však na rozdíl od nízkorozpočtového filmu jOBS vytvořen podle knihy Waltera Isaacsona, která je jedinou biografií Steva Jobse, na niž se sám Jobs podílel mnoha rozhovory.

O filmu se toho prozatím příliš neví, Sorkin jen naznačil, že má v plánu vytvořit film ve třech třiceti minutových scénách, z nichž každá nás přivede do zákulisí při uvedení některého ze zásadních produktů společnosti Apple. Film se scénářem od Aarona Sokina bude natáčet Sony a je již nyní zřejmé, že se bude jednat o vysoce rozpočtový kasovní trhák, který by měl překonat původní film jOBS.

Právě jOBS s Ashtonem Kutcherem vzbudil poměrně rozporuplné reakce, zatím o jedni film milují a tvrdí, že jej nesmíme brát příliš vážně. Druzí naopak tvrdí, že je film příliš smyšlený a neodpovídá skutečnostem. Právě ke druhé skupině diváků se přiklání také Steve Wozniak, spoluzakladatel společnosti Apple Computers, dnešního Apple Inc.

steve-jobs

 

*Zdroj: macrumors.com

Dnes nejčtenější

.