Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Že prý hraní her je jen pro děti. Chyba lávky! Je sice pravdou, že muži ze svých chlapeckých let nikdy nevyrostou a zvyšuje se jen cena jejich hraček, o to víc si to ale v dospělosti umíme užít. Jaký vybrat herní notebook, na kterém spustíte i ty nejnáročnější hry? Máme pro vás 3 tipy, se kterými si můžete dopřát maximální zábavu kdekoliv – doma, v kanceláři či cestou vlakem.

HP ProBook 470
HP ProBook 470 je důstojný zástupce kategorie herních notebooků. Vyniká elegantním šasi a s „tloušťkou“ pouhých 2,53 cm je navíc ideálním kandidátem splňujícím maximální přenositelnost. S vysokým výkonem díky procesoru Intel® Core i5-3230M a 8GB DDR3 RAMkou – kterou je navíc možné rozšířit až na 16 GB – je skvělým partnerem do nepohody.

Multimediální výbava je navíc doplněna výborným zvukem DTS Sound+, který ocení nejeden filmový, herní i hudební fanda. Co se vám ale na notebooku HP ProBook 470 bude líbit nejvíce je brilantní 17.3palcový HD+ displej s antireflexní vrstvou Antiglare a LED podsvícením. Do děje vaší nejnovější střílečky vás vtáhne až po kotníky. O parádní vykreslení náročných scén se postará grafická karta AMD Radeon HD 8750M s vyhrazenou pamětí DDR3 o kapacitě 2 GB!

Výbavu navíc doplňuje optická mechanika DVD+/-RW SuperMulti DL, 720p webkamera a dostatečný 1TB harddisk. Samozřejmostí je pak klávesnice ideální pro herní zátěž – v plné velikosti i s numerickými klávesami, navíc odolná proti polití. Co dodat, jen za 18 090 Kč dostanete parádní herní stroj, se kterým si užijete spoustu herní zábavy nejen v obývacím pokoji, ale i v kanceláři či školní učebně.

HP-ProBook-470_v2

HP ENVY 15
Skvělý výkon, dynamický zvuk, ale také účinné a tiché chlazení – to je notebook HP ENVY 15, který přenáší výkon na další úroveň. Ty tam jsou doby, kdy jste si na svém PC museli snižovat kvalitu vykreslení, aby se vám náročně herní scény nesekaly. A co teprve na notebooku! S HP ENVY 15 je toto dávno minulostí. Ponořte se do realistických her naplno, poslouchejte hudbu s prvotřídními reproduktory a vychutnejte si technologií Beats Audio™ do maxima.

Notebook je vybaven jedním z nejnovějších 4jádrových procesorů Intel® Core i7-4702MQ s taktem 2,2 GHz a 6MB mezipamětí. A co teprve až vám povíme, že je vybaven nabušenou grafickou kartou NVIDIA GeForce GT 750M s 2 GB vyhrazené paměti. O dostatečný úložný prostor se pak postará pevný disk s kapacitou 1 TB a 5400 otáčkami za minutu, plus 24 GB flash mezipaměti. Sečteno, podtrženo – žádné čekání, žádné sekání, žádné padání.

Dokonalý obrazový prožitek vám dopřeje jemný 15,6palcový displej s FullHD rozlišením (1 920 x 1 080 px) a LED podsvícením. Prostě paráda. Neméně oceníte i klávesnici s vlastní numerickou částí a podsvícením pro noční paření, dále zařízení Clickpad, které podporuje vícedotyková gesta, multiformátovou čtečka digitálních karet nebo čtečku otisků prstů.

Aby toho nebylo málo – HP ENVY 15 váží pouhých 2,19 kg. Za cenu 23 990 Kč získáte spolehlivého a nadupaného parťáka, který si poradí i s náročnými grafickými efekty. Co na něj říkáte?

HP-ENVY-15_v2

HP ENVY 17
HP ENVY 17 je králem herních notebooků. Jen si přečtěte, co se na vás v elegantním stříbrném designu ze skleněných vláken skrývá: O výpočty se postará 4jádrový procesor Intel® Core i7-4702MQ, který se stal osvědčenou a ověřenou variantou pro ty nejnáročnější hráče. Spolu s pamětí RAM o velikosti 8 GB, 1TB diskem a zejména grafárnou NVIDIA GeForce GT 750M s vyhrazenou pamětí o kapacitě 4 GB, získáte prostě to nejlepší.

Jemný a čistý 17,3palcový displej FHD s antireflexní vrstvou je skvělou volbou pro fascinující prožitek nejen z akčních scén. HP se však činilo i co se zvuku týče: funkce Beats Audio se 4 reproduktory a dvěma subwoofery vám zaručí geniální zvukový výstup – ideální nejen pro herní nadšence, ale i pro milovníky hudby. Webkamera HP TrueVision HD se dvěma integrovanými digitálními mikrofony už jen dokládá, jak si v HP dali záležet na multimediální výbavě notebooku.

Hráči ocení samozřejmě klávesnici s numerickou částí a podsvícením, nebo třeba integrovanou technologii Leap Motion SE, se kterou dostane ovládání notebooku nový rozměr. Chcete ovládat váš laptop pouhým mávnutím ruky nebo zvednutím prstu? U HP ENVY 17 žádný problém! Za 28 490 Kč získáte maximálně nadupanou mašinu, kterou si navíc kdykoliv můžete vzít do podpaží.

HP-ENVY-17_v2

Dnes nejčtenější

.