Zavřít reklamu

Spoločnosť SteelSeries prezentuje svoje schopnosti naďalej, preto predstavila nový bezdrôtový herný ovládač Stratus Wireless. Tento ovládač sa od prvých oznámených odlišuje tým, že je plne kompatibilný so všetkými zariadeniami so systémom iOS 7, teda aj s iPadom. Práve podpora iPadu je niečo, čo prvým ovládačom chýbalo, keďže boli svojim dizajnom navrhnuté špeciálne pre iPhone a iPod touch. SteelSeries tiež sľubuje, že podporované hry je možné streamovať cez AirPlay do Apple TV, vďaka čomu sa môžete tešiť na konzolový zážitok.

Ovládač Stratus sa k iOS zariadeniam pripája cez Bluetooth, pričom množstvo hier už dnes obsahuje vstavanú podporu pre herné ovládače v systéme iOS 7. Medzi jedny z tých, ktoré si zaslúžia pozornosť, patrí GT Racing 2: Real Car ExperienceGrand Theft Auto: San Andreas. Ovládač tiež obsahuje vstavanú batériu, ktorá by mala zaistiť viac ako 10 hodín používania na jedno nabitie, pričom k nabíjaniu sa využíva USB nabíjačka. Ovládač je podľa všetkého kompatibilný s iPadom mini, iPad Air a nechýba ani plná podpora pre iPhone 5 a novšie modely. V zozname kompatibilných sa objavuje aj podpora pre postarší iPad 4. generácie, pričom podpora starších zariadení je úplne vypustená.

stratusblackhero
Ďalšou zaujímavou vecou, ktorú ale SteelSeries prezentuje, je podpora lokálneho multiplayeru pre štyroch hráčov. Že sa k vášmu zariadeniu pripojili ďalší, spoznáte vďaka štyrom LED-kám v prednej časti ovládaču. Tie prakticky odpovedajú trendu, že je v niektorých hrách možné hrať aj proti lokálnym súperom, presne tak ako na Xbox 360 či na PlayStation 3. Už tradične sú prítomné dva analógy, D-Pad, štyri akčné tlačidlá a štyri tlačidlá na vrchnom boku. SteelSeries nakoniec oznámilo cenu svojho nového produktu. Tá je stanovená na 99,99 dolárov, teda opäť v podobnej cenovej kategórií ako ďalšie ovládače, ktoré boli navrhnuté špeciálne pre iPhone a iPod touch.

*Zdroj: PRWeb; SteelSeries

Dnes nejčtenější

.