Zavřít reklamu

Pokud jste si mysleli, že závodní dráhy Hot Wheels vyčerpaly již veškeré nápady na to, jak co nejefektněji zničit autíčka vašich dětí nebo mladších sourozenců, pak jste na omylu. Přichází totiž ještě něco o level šílenějšího, něco epického, něco neuvěřitelného a něco, co by vás mělo zabavit v momentě, kdy milujete arkády v tom pravém slova smyslu. Na displeje našich iPhonů, iPadů a iPodů touch totiž přilétá Jet Car Stunts 2 a věřte nebo ne, jediné slovo které tuto hru vystihuje je šílenství.

K dispozici máte 120 úrovní, přičemž každou je možné …. hm projet asi není to nejvhodnější slovo, které by absolvování trati vystihlo, ve třech různých obtížnostech. Zasednete za volant, knipl nebo nevím čím vším se ty věci ovládají, až sedmi různých vozů přičemž každý nabízí vlastní ovládání. Pokud vás některá ze 120 tratí omrzí, máte možnost postavit si vlastní trať a tu následně sdílet mezi přáteli.

Hra využívá bohužel vývojáři oblíbený model Free to Play, díky kterému se sice můžete zdarma zabavit samotnou aplikací, ovšem pokud se rozhodnete využít například zmíněný editor, bohužel již zaplatíte pomocí in-app nákupů. Nicméně věřím, že pokud vám je víc než sedm let, bohatě postačí základní hra, která vás na pár minut přenese do světa absolutního šílenství, ostatně podívejte se sami na následujícím videu, o co se vlastně jedná.

Dnes nejčtenější

.