Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Thorn je malý tým nadšených výrobců, kteří se snaží změnit vnímání příslušenství. Převážná většina krytů vzniká v Česku. Výsledkem jsou větší inovace, kompletní odpovědnost, přímé lidské vztahy a vynikající kvalita. Produkty dělají proto, aby bavily jak samotné kluky z Thornu, tak zákazníky. To je vždy na prvním místě.

Jak to všechno začalo?
Parta nadšenců a milovníků Apple chtěla mít pro své iPhony něco jiného. Něco, co dokáže podtrhnout exkluzivní design Apple telefonu. Nápad se zrodil v říjnu roku 2012 a trvalo skoro rok, než se celý proces začátku prodeje uskutečnil. Od nesčetně návrhů zajímavých ilustrací pro kryty až pod odzkoušení e-shopu a výroby samotné.

Uvodka

Ihned na začátku si Robert a Albert (zakladatelé Thornu) určili základní pravidla. Vše musí mít promyšlenou konstrukci, kvalitní řemeslné zpracování a skvělý zákaznický servis. S tím, že budeme spolupracovat s českými řemeslníky, grafiky. Chceme, aby lidé cítili kvalitu a chuť, která vychází od českých rukou. „Spolupracujeme s českými řemeslníky a grafiky. Chceme, aby lidé cítili kvalitu a chuť, která vychází od českých rukou.říkají majitelé Thorn.

gravir

Investoři náš často, jak je možné tohle zvládnout bez investic nebo hotových výrobků z Číny? Odpověď je jednoduchá. „Thorn nabízí alternativu vysoké kvality. Je pro nás klíčové, aby práce byla pro celý tým také především zábavou. Chceme zůstat malou firmou, která ctí potřeby zákazníků.“ říká jeden ze zakladatelů. Koukněte se pro více informací na stránku Thorncase.com. Thorn je velice aktivní na Instagramu a velice často vkládá fotky krytů v bežných životních situacích. Koukněte se ZDE. Nakonec malý náhled do toho jak se kryt na zakázku vlastně vyrábí.

thorn
praha

Dnes nejčtenější

.