Zavřít reklamu

Apple pred pár hodinami predviedol niečo, čo sme od neho nikdy nečakali. Spoločnosť na svojom evente vôbec poprvýkrát predstavila dva nové telefóny, pričom tentoraz sa jedná o plnohodnotnú budúcu generáciu menom iPhone 5S, a o plastovú verziu stávajúceho modelu pod menom iPhone 5C. Práve pozvaní redaktori zahraničných médií získali možnosť otestovať iPhone 5C v celej svojej kráse a tak sme sa od nich dozvedeli niekoľko zaujímavých faktov, či už z hľadiska používania alebo z hľadiska vlastností telefónu.

TechCrunch
Toto celé je zaujímavejšie vďaka faktu, že iPhone je strašne plynulý a vyzerá fantasticky. Farby sú naozaj lákavé, kryt sa drží veľmi dobre v rukách, a vďaka jemnému pogumovaniu je jeho držanie ľahšie ako u ktoréhokoľvek minulého iPhone. Farebné wallpapery pridávajú kúzlo k celému baleniu, a určite zaujme ľudí, ktorí jednoducho chcú také zariadenie, ktoré vyzerá skvelo už po rozbalení z krabice a nepotrebujú žiadne náročnejšie úpravy.

Engadget
Vďaka prítomnosti vystuženého oceľového rámu si myslíme, že dokáže bezproblémovo prežiť pády. 5C má lesklý povrch, ale celkom nás potešilo zistenie, že nezanecháva odtlačky prstov ako ostatné plastové zariadenia. Telefón si dostatočne poradil s odtlačkami stoviek žurnalistov, a preto pochybujeme, že by ste sa mali báť o to, že telefón bude vyzerať špinavo.

The Verge
5c je skoro ako hračka, robustné, komfortné zariadenie ktoré nepôsobí o nič ťažšie ako iPhone 5, aj keď je znateľne väčšie. Podľa Applu má toto zariadenie väčšiu batériu ako iPhone 5, čo v kombinácii s plastovým krytom vysvetľuje jeho objem. Toto je ten správny spôsob ako vytvoriť plastový telefón: od súdržného krytu až po hladkú a lesklú zadnú časť (ktorá si odniesla značný počet odtlačkov prstov) toto zariadenie pôsobí omnoho lepšie ako plastové produkty od Samsungu alebo LG.

Dnes nejčtenější

.