Zavřít reklamu

Ako iste viete, jedným z prekvapení v tomto roku bolo ohlásenie iOS 7 pre iPhone 4. Aj keď toto potešilo majiteľov starších zariadení, potešenie opadlo už krátko po vydaní prvej beta verzie. Až vtedy sa ukázalo, že iOS 7 na iPhone 4 nakoniec nie je až taký rýchly ako sa čakalo, za čo môže pravdepodobne jednojadrový procesor Apple A4. Neskôr sa dokonca začali objavovať špekulácie, že Apple spomalil systém úmyselne, v snahe o donútenie užívateľov, aby prešli na nový model telefónu. Je však toto tvrdenie pravdivé?

To, že iOS 7 nefunguje na iPhone 4 zrovna najlepšie, zistil aj samotný Apple, a podľa najnovšieho tvrdenia sa snaží spraviť všetko pre to, aby bol systém plynulý aj na tomto ikonickom telefóne. Zdroje zvnútra spoločnosti pre weiphone.com potvrdili, že Apple vo svojej snahe núti vývojárov pracovať nadčasy, a to len preto, aby priniesol dobrú užívateľskú skúsenosť pre používateľov iPhone 4. Cieľom Applu v týchto dňoch je, aby bol systém iOS 7 plynulý aj na tomto zariadení, a tak sa nemusíme čudovať, že spoločnosť musela upustiť od niekoľkých vizuálnych efektov, ktoré robili iOS 7 tým, čím dnes je.

Naša redakcia vie o plynulosti iOS 7 na iPhone 4 tiež svoje. Z vlastnej skúsenosti a dlhodobého testovania vieme, že Apple urobil skutočne obrovský krok vpred. Z hľadiska plynulosti systému je iOS 7 beta 5 omnoho rýchlejšia ako iOS 7 beta 1, ktorá bola na iPhone 4 jednoducho nepoužiteľná.

ku-xlarge

Parallax Efekt. V celej svojej kráse si ho vychutnajú iba používatelia novších zariadení.

*Zdroj: weiphone.com

Dnes nejčtenější

.