Zavřít reklamu

Netreba priveľmi pochybovať o tom, že WWDC nebude len o ohlásení nových verzií systémov OS X a iOS, ale taktiež aj nových modelov počítačov Mac. Známy zahraničný portál DigiTimes však prišiel s novou správou, ktorá môže potvrdzovať, že sa naozaj dočkáme ohlásenia jak nových MacBookov Pro, tak aj MacBookov Air. Server sa pritom odvoláva na zdroje u dodávateľov komponentov, podľa ktorých by mali objednávky počítačov MacBook vzrásť až o 20%.

Na druhú stranu, podľa nových správ je zrejmé, že ani na tohtoročnej WWDC nemáme očakávať žiadne nové iOS zariadenia, dočkáme sa totiž len aktualizácie MacBookov. Nové MacBooky by pritom mali podľa doterajších správ disponovať procesormi s jadrami Haswell, ktorých komerčná výroba začína už v týchto dňoch. Správa serveru je však pomerne krátka a neobsahovala žiadne informácie o tom, či Apple hodlá pokračovať vo výrobe klasických MacBook Pro, alebo ich natrvalo vystrieda modelmi s Retina displejom. Významný analytik Ming-Chi Kuo koncom apríla/dubna zverejnil správu, podľa ktorej očakáva ohlásenie štandardného modelu MacBook Pro, keďže práve jeho 13-palcová verzia je najpopulárnejším a najpredávanejším MacBookom.

Pokiaľ sú teda hodinky iWatch zariadením s plnohodnotnou verziou systému iOS, je možné, že sa ich ohlásenia dočkáme až v septembri po boku iPhone 7. generácie, lacnejšieho iPhone a zrejme tiež nových iPodov.

Macbook-pro-2012

*Zdroj: DigiTimes

Dnes nejčtenější

.