Zavřít reklamu

Když je něco úspěšné, proč z toho nevytěžit maximum. Vůbec prvním herním studiem které nám ukázalo jak vydělávat peníze na prodeji asi osmi milionů druhů příslušenství, plyšáků, propisek, batohů, povlečení a dalších věcí které obohatí vaši domácnost byli vývojář Angry Birds. Nyní se o prodej doplňků s logem slavné herní série pro iOS pokusí také společnost EA ve spolupráci se SteelSeries. Mimochodem recenzi na dvojici produktů od SteelSeries si můžete přečíst v článku recenze Free Mobile Wireless Controller: jak se ovládají hry na iOS pomocí gamepadu a recenze SteelSeries Free Touchscreen: nalepte na displej iPadu skutečná tlačítka a ovladač!

EA které momentálně vlastní značku Real Racing se rozhodlo vytěžit z herní série Real Racing peníze nejen pomocí mikrotranskací, což nás vzhledem k včerejšímu oznámení EA, že veškeré hry budou nyní vybaveny mikrotranskacemi nijak nepřekvapuje, ale také pomocí prodeje doplňků. SteelSeries tak začínají nabízet sluchátka Flux, ovšem s brandingem Real Racing 3. Přiznám se že se sluchátky od SteelSeries jsme zatím neměl tu čest se setkat, ovšem z doslechu vím, že se jedná o poměrně kvalitní sluchátka disponující množství vychytávek, které uspokojí především hráče. To že soundtrack k Real Racing 3 v podobě dup-stepu nebude hrát na ničem jiném tak dobře jako na těchto sluchátka zřejmě není potřeba připomínat.

steelseries-flux-headset-real-racing-3-edition_angle-image-2

Real Racing 3 Gaming Headset, jak zní celý název těchto sluchátek je celý bílý s tím, že samotné kryty sluchátek nesou grafiku tachometru s nápisem Real Racing 3. Je poměrně zajímavé, že se EA a SteelSeries rozhodli napsat na sluchátka konkrétní číslo verze hry a nikoli pouze nápis Real Racing. Ovšem vzhledem k tomu, že jsou kryty sluchátek vyměnitelné, je možné že si za nějaký ten rok jednoduše koupíme kryt, kde bude nápis Real Racing 4. Cena těchto sluchátek je 99€, tedy zhruba dva a půl tisíce korun, ovšem věřte, že pokud je vám dvanáct až patnáct, budete pro své spolužáky hrdina. Objednávat můžete přímo zde. Pokud vám stačí zahrát si samotnou hru Real Racing 3, můžete si přečíst naši recenzi.

steelseries-flux-headset-real-racing-3-edition_side-image-1
asteelseries-flux-headset-real-racing-3-edition_special-feature-1
REALRACING_heroshot

Dnes nejčtenější

.