Zavřít reklamu

Pred pár týždňami sme vás informovali o jednom zo zaujímavých patentov spoločnosti Apple, vďaka ktorému by bolo možné za pomoci jediného kliku napraviť chyby vo zvukovom klipe importovanom do hudobného programu Logic Studio, dostupného v súčasnosti prostredníctvom Mac App Store pre zariadenia so systémom Mac OS X 10.6.8 alebo novším. Dnes sa však na svet vynorili nové špekulácie o novej verzii tejto známej hudobnej aplikácie, používanej množstvom známych súčasných hudobných umelcov.

Istý návštevník známeho internetového portálu MacRumors a zároveň nášho spriateleného webu, Nicholas, sa rozhodol na vlastnú päsť pátrať po pravde o novej verzii hudobnej aplikácie Logic Studio, dostupnej na App Store za 179.99€ pre počítače so systémom Mac OS X 10.6.8, ktorá by mala byť desiatou hlavnou verziou programu. Nicholas sa totiž rozhodol kontaktovať samotného CEO spoločnosti Apple, Tima Cooka, a opýtal sa ho na vývoj nového Logic Pro X. Tento list sa následne dostal až k obchodnému šéfovi hudobných produktov, Xanderovi Sorenovi, ktorý na Nicholasov e-mail odpovedal následovne:

„Nicholas, Ďakujem za Tvoj e-mail. Ako hlava našich hudobno-tvorivých aplikácii chcem vždy počuť, o čom naši používatelia premýšľajú. Chcem ťa uistiť, že náš tým je stále na miestne a momentálne tvrdo pracuje na ďalšej verzii Logic Pro.

– Xander“

patent-logicstudio

Posledný obrí update virtuálneho hudobného štúdia Logic vyšiel uprostred roku 2009, pričom šlo o Logic Pro 9. Prvé špekulácie o plánovanom Logic Pro X sa vyskytli už v septembri 2011, namiesto čoho sa však len súčasná aplikácia dostala spolu s MainStage 2 na Mac App Store. Pokiaľ spoločnosť teda naozaj prinesie novú verziu Logic Studio, je možné, že verzia nielen prinesie vyššie spomínanú patentovanú funkciu, ale že prinesie i nové používateľské prostredie zhodné s dizajnom nového softvéru spoločnosti, vrátane nového a dlho očakávaného iTunes 11.

*Zdroj: MacRumors.com (odkaz)

Dnes nejčtenější

.