Zavřít reklamu

Poté co Apple skončil s představováním nových produktů, měli novináři možnost vyzkoušet si nový iPhone a iPody na vlastní kůži. První dojmy většiny zúčastněných jsou takové, že Apple zachoval poměrně robustní tělo, které je pevné i přesto, že je telefon celkově lehčí a tenčí. Displej je sice větší, ovšem palcem dosáhnete do všech rohů. Novináři si dále všimli zejména rychlosti telefonu, kde rozdíl označují mezi iPhone 5 a iPhone 4s jako velmi podobný tomu, který známe při přechodu z iPhone 3G na iPhone 3Gs nebo z iPhone 4 na iPhone 4s. Zajímavé je, že nikdo z přítomných nezhodnotil displej, rozdíl v podání barev tedy u iPhone 5 a iPhone 4s není zřejmě až tak výrazný, aby na vás na první pohled zapůsobil.

Engadget
Došlo ke stejnému zvýšení rychlosti jako mezi iPhone 4 a 4S nebo iPhone 3G a iPhone 3Gs. Rychlost vás na první pohled nepřekvapí. Pokud však budete iPhone 5 používat půl hodin a poté přejdete zpět na iPhone 4s poznáte znatelný rozdíl. Přepínání mezi aplikacemi je rychlejší, vše je plynulejší a práce celkově probíhá rychleji.

TechCrunch
Kvalita zpracovaní je opravdu pěkná, masivní hliník je zcela unikátní a vypadá poměrně solidně. Doufejme že iPhone 5 nebude náchylný na poškození tak jako iPhone 4s.

Telegraph.co.uk
Největší změnou a to doslova je větší displej. Jsem vděčný, že Apple displej pouze prodloužil a ne rozšířil tak jako SamsungGalaxy S III. Velikost iPhonu je dobrá do běžné ruky.

SlashGear
Při běžném držení jste schopni dosáhnout palcem do všech rohů displeje, tak jak Apple sliboval.

Anandtech
iPhone 5 se drží velmi dobře, je tenký a lehký. Zlepšení výkonosti oproti iPhone 4s je velmi patrné

Dnes nejčtenější

.