Zavřít reklamu

Chcete si s přáteli vyrazit na pásnkou jízdu do kina? Nevíte však na co? Chcete se dobře pobavit bez velkých slaďáků? Přečtěte si naše tipy.

The Hunger Games

Žánr: Akční | Romantický | Sci-Fi
Délka (min.): 142
Premiéra: 22/03/2012
Přístupnost: MP-12
Režisér: Gary Ross
Hrají:

Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Elizabeth Banks, Josh Hutcherson, Willow Shields, Leven Rambin, Wes Bentley, Woody Harrelson

Země původu / Rok: USA 2012

V troskách bývalé Severní Ameriky se rozkládá země Panem s nablýskaným hlavním městem Kapitolem a dvanácti okolními kraji. Kapitol jim vládne krutou a tvrdou rukou. Poslušnost si udržuje kláním Hunger games – zvrácenou televizní reality show, ve které každoročně jedna dívka a jeden chlapec z každého kraje nedobrovolně bojují o život. Šestnáctiletá Katniss chce zachránit svou sestru, která byla vylosována a nabídne svou účast dobrovolně. Do hry o přežití se přidávají i lidskost a láska… Dokáže přežít v divočině, když se všichni snaží o to, aby nespatřila další úsvit?

film promítá Cinema City

John Carter

Žánr: Akční | Dobrodružný | Sci-Fi
Délka (min.): 137
Premiéra: 08/03/2012
Přístupnost: MP
Režisér: Andrew Stanton
Hrají:

Taylor Kitsch, Lynn Collins, Samantha Morton, Mark Strong, Ciaran Hinds, Dominic West, James Purefoy, Daryl Sabara, Polly Walker, Bryan Cranston, Thomas Hayden Church, Willem Dafoe

Země původu / Rok: USA 2012

Film John Carter: Mezi dvěma světy od úspěšného tvůrce a držitele Oscara Andrewa Stantona je rozsáhlým akčním dobrodružstvím ve 3D zasazeným na tajemnou a exotickou planetu Barsoom (Mars). Film je založen na klasickém sci-fi románu od Edgara Rice Burroughse a vypráví příběh Johna Cartera (Taylor Kitsch), který je nevysvětlitelně dopraven na Mars, kde se zaplete do konfliktu velkých rozměrů mezi obyvateli této planety, kde se seznámí s Tarsem Tarkasem (Willem Dafoe) a okouzlující princeznou Dejah Thoris (Lynn Collins). Ve světě, který je na pokraji kolapsu, objeví Carter, že přežití Barsoomu a jeho obyvatel je v jeho rukách.

film promítá Cinema CityMultikino Cinestar

Mezi vlky

Žánr: Akční | Dobrodružný | Drama
Délka (min.): 117
Premiéra: 08/03/2012
Přístupnost: MP-12
Režisér: Joe Carnahan
Hrají:

Liam Neeson, Frank Grillo, Dermot Mulroney, Dallas Roberts, Joe Anderson, Nonso Anozie, James Badge Dale

Země původu / Rok: USA 2012

Ottway, jehož úkolem v rafinérii bylo odhánět vlky z pracovní zóny, si nyní sám připadá jako vetřelec ve vlčím teritoriu a cítí, že si vlci přišli pro odvetu. Začíná boj mužů s hladovými šelmami na život a na smrt.V mrazivých horách Aljašky se odehrává dechberoucí drama o přežití člověka v nelítostné a drsné přírodě. Film Mezi vlky představuje poutavé dobrodružství skupiny mužů, kteří se v boji o život musí postavit krutému mrazu a krvelačným lesním bestiím. S přibývajícím časem a vyčerpáním se jejich šance na přežití stále více vzdaluje. Skupina ropných vrtařů pracuje v nehostinných podmínkách v aljašské rafinérii 24 hodin denně, sedm dnů v týdnu, po dobu pěti týdnů. Po této době se dělníci chystají na zaslouženou dovolenou. Na cestě domů je ovšem zastihne strašlivá bouře a jejich letadlo se zřítí do bohem zapomenuté aljašské tundry. Zahyne téměř celá posádka letadla kromě osmi přeživších, kteří se v čele s mužem jménem Ottway (Liam Neeson) vydávají na nebezpečnou pěší túru domů. Do cesty se jim ovšem postaví nejen krutý mráz, sníh, vítr, nedostatek jídla a postupné fyzické vyčerpání, ale i krvelačné bestie v podobě smečky obrovských vlků, kteří přeživší trosečníky jednoho po druhém likvidují Ottway, jehož úkolem v rafinérii bylo odhánět vlky z pracovní zóny, si nyní sám připadá jako vetřelec ve vlčím teritoriu a cítí, že si vlci přišli pro odvetu. Začíná boj mužů s hladovými šelmami na život a na smrt.

film promítá Cinema City

Ghost rider 2

Žánr: Akční, Fantasy, Thriller
Délka (min.): 95
Premiéra: 08/03/2012
Přístupnost: MP
Režisér: Mark Neveldine, Brian Taylor
Hrají:
Nicolas Cage, Violante Placido, Ciarán Hinds, Idris Elba, Johnny Whitworth, Christopher Lambert,Anthony Head
Země původu / Rok: USA, Spojené arabské emiráty, 2011
V pokračování světově úspěšného hitu Ghost Rider z roku 2007 se Johnny, který stále bojuje se svou kletbou ďáblova lovce, skrývá na vzdáleném místě ve východní Evropě, když si ho najme tajná náboženská sekta, aby zachránil mladého chlapce (Fergus Riordan) před ďáblem (Ciarn Hinds). Nejdříve se Johnny zdráhá přijmout zodpovědnost Ghost Ridera, ale je to jediný způsob, jak ochránit chlapce a jediná možnost pro něj, jak se navždy zbavit kletby.

film promítá Cinema City a Multikino Cinestar

zdroje: cinestar.cz, cinemacity.cz, youtube.com

Dnes nejčtenější

.