Zavřít reklamu

jailbreak-iphone-4s-5
Vydanie untethered jailbreaku iOS 5.0.1 na iPad 2 a iPhone 4S sa chýli ku koncu a je možné, že odbíjajú posledné hodiny k jeho oficiálnemu vydaniu. Chronic Dev Team dnes oznámil, že plánuje vydať úplne nový jailbreakovací nástroj s názvom „Absinthe“ . Ďalší iPhone Dev Team vydá utilitu s názvom „CLI“, ktorá má pracovať na princípe príkazového riadku a umožní diagnostikovať, ale aj opravovať následné problémy.

Oficiálne sa na DEV – TEAM blogu uvádzajú nasledovné informácie:

  • The Chronic Dev Team dal všetky jailbreakovacie súbory do programu, s príjemným grafickým rozohraním a bude dostupný na platformy PC a Mac. Dúfajú, že tento nástroj sa stane najpoužívanejším.
  • IPhone Dev Team vytvorí nástroj na princípe príkazového riadku s názvom CLI, ktorý bude ponúkať SAE funkciu. CLI umožní užívateľovi vykonávať celý jailbreak a ak to bude potrebné, tento nástroj pomôže s individuálnou diagnostikou a opravami chýb. S viac ako dvadsiatimi možnosťami, bude CLI veľmi flexibilní.
  • Nevyhnutná aktualizácia redsn0w príde, až keď budú všetky jej chyby opravené, ale rozhranie príkazového riadku bude k dispozícii neustále. Redsn0w bude používať natívnu Apple knižnicu a opäť poskytne maximálnu flexibilitu pre jej užívateľov.

Untethered-jailbreak-iphone4s-and-iPad2-520x360

Podporované verzie iOS pre jailbreak A5 zariadení budú:

  • iPhone4S: 5.0 (9A334), 5.0.1 (9A405) ,5.0.1 (9A406)
  • iPad2: 5.0.1 (9A405)

Posledná informácia na Twitteri od hackera Pod2g: „Viem, že čakanie bolo dlhé až moc dlhé, ale už sa to chýli ku koncu! Vy si budete môcť oslobodiť váš iPhone už v najbližších hodinách.“

*Zdroj: Dev-Team Blog

Dnes nejčtenější

.