Zavřít reklamu

Soutěž: Také začínáte už poněkolikáté s angličtinou a kýžený výsledek se stále nedostavuje? Zkuste novou metodu Imitum. Pokud chcete letos začít s výukou cizího jazyka, metoda Imitum je určena právě pro vás. Je založena na jednoduchém a člověku přirozeném principu učení – posloucháním a napodobováním. Ať už jste začátečník či pokročilý samouk, buď v pohodlí domova, nebo prakticky kdekoliv na cestách, na horách, v práci nebo na služební cestě můžete u monitoru počítače, notebooku, iPadu či displeje vašeho iPhonu začít ihned s výukou. Nepotřebujete sešity, učebnice ani slovníky. Stačí 20 minut denně a výsledek se brzy dostaví.

Soutěžní otázka: Kolikrát rychlejší je výuka IMITUM oproti klasickým metodám výuky ve školách?

  • A) 2x
  • B) 3x
  • C) 5x

Napovíme, že odpověď naleznete na oficiálních stránkách www.imitum.cz nebo www.anglictina-bez-biflovani.cz. Odpovědi posílejte nejpozději do 22. 1. 2012 do 12:00 na e-mail: soutez@letemsvetemapplem.eu. Výherce bude vylosován zástupcem společnosti Euvit 22. 1. 2012.

Jeden z vás získá kurz Angličtiny bez biflování efektivní metodou IMITUM v hodnotě 5 990 Kč, druhý vylosovaný soutěžící získá poukázku na 70% slevu a třetí soutěžící na 50% slevu. Poukaz na kurz bude výhercům doručen ihned po ukončení soutěže na e-mail uvedený u nás v registraci.

*Partnerem soutěže je společnost Euvit, která je zodpovědná za losování výherce a doručení výhry. Výherce je povinen zástupci společnosti Euvit poskytnout e-mailovou adresu pro doručení poukázky na online kurz Angličtiny bez biflování, a to nejpozději do 7 dní od vyhlášení vítěze. Soutěže se mohou zúčastnit čtenáři s dodací adresou v České/Slovenské republice. Redaktoři serveru Letem světem Applem a jejich rodinní příslušníci se nemohou soutěže účastnit.

Logo-Imitum-1621x411

Dnes nejčtenější

.