Zavřít reklamu

CydiaNa žádost některých z vás, čtenářu LsA, jsem přichystal seznam všech mnou oblíbených aplikací ze Cydie, které vás donutí si jailbreaknout váš iPhone a nainstalovat si je. Zároveň chci tímto článkem vyjádřit, že jailbreak není jen o kradení aplikací z App Store, ale že vám jailbreak může poskytnout tyto luxusní aplikace a mnohem víc!

1. Gridlock

Gridlock je moje nejoblíbenější tweaková aplikace ze Cydie. Umožní vám uspořádat si ikony Aplikací, her či nějakých prográmků kamkoli na svoji plochu iOS. Gridlock vytvořil známý developer CHPwn, který se proslavil programy jako jsou InfiniBoard, nebo ProSwitcher.

https://youtube.com/watch?v=4ywGMkuy5II

Gridlock je dostupný pro iPhone, iPod Touch a iPad v Cydii za $0,99 s podporou iOS 4.x a dokonce i iOS 3.x.

2. Infinifolders

Další užitečná aplikace z tvorby výše uvedeného autora Gridlocku. Jak jistě všichni ví, iOS 4.x má novou funkci vytváření složek. Bohužel jsou tato funkce omezena jen na 12 ikon v jedné složce, ale díky tweaku Infinifolders si nyní do složek můžete dát libovolný počet aplikací, her, nebo programů. Toto potěší hlavně osoby jako jsem já, kteří měli na každé stránce několik složek s hrami a programy.

Infinifolders si můžete za $1.99 stáhnout pro všechny zařízení běžící na iOS 4.0 a vyšší.

3. SBSetting

Pokud si čtete po večerech, nebo hned po probuzení naše články, tak jste určitě narazili na jeden malinkatý problém – jas. Vždy po ránu když jdu zkontrolovat články skrze RSS čtečku Pulse (která je mimochodem již zdarma), tak se mi vždy stane, že mě hned po odemčení telefonu začne pálit do očí display. S tím by vám mohl pomoct tento užitečný prográmek a nejen s tím! SBSetting je „rychlé nastavení“. Stačí přejet prstem po Status baru a hned vám elegantně na iPhonu sjede lišta s funkcemi, které chcete nastavit (např.: jhs, zapnutí/vypnutí wifi, bluetooth atp.)

https://youtube.com/watch?v=L1nJQ0vFUJc

SBSetting můžete najít zdarma v Cydii

4. SBSwitcher

SBSwitcher je velice elegentní dodatek k SBSetting, který vám přenese SBSetting z horní lišty do dolního multitasking switcheru, kde ho můžete najít vedle stránky zleva od ovládání hudby.

https://youtube.com/watch?v=aFnrIfd58tg

SBSwitcher najdete v Cydii za $2,99.

5. GraviBoard

Jednoduše úžasný tweak, se kterým si určitě užijete mnoho srandy, vám „odlepí“ ikony z plochy, s kterými si potom můžete pohazovat z jedné strany plochy na druhou. Určitě najde uplatnění, když si děláte srandu z kamarádů, že se vám jakože odlepily ikony v iPhonu, a že ho budete muset reklamovat.

Graviboard si můžete koupit za přijatelných $2,99 v Cydii.

6. Five Icon Dock

Five Icon Dock je, jak už někteří poznali podle názvu, rozšíření možnosti nastavení ikon v docku ze čtyř na pět! Což se mě hodí a věřím, že vám určitě taky.

https://youtube.com/watch?v=qp24aDlTIAo

Five Icon Dock najdete zdarma v Cydii.

7. LiveClock

Tato rozkošná tweakovina není ani užitečná a ani si na první pohled nevšimnete, že tam vůbec je. Jde o přidání sekundové ručičky a zprovoznění malé a velké ručičky hodin na ikoně hodin.

LiveClock najdete zdarma v Cydii.

8. MyWi 4

MyWi je velice užitečná aplikace k bezdrátovému sdílení internetu z iPhonu do ostatních zařízení skrze v iPhonu zabudované wifi. Respektive MyWi udělá z vašeho iPhonu přenosnou, velice účinnou wifinu, kterou můžete použít kdekoli, kde je signál vašeho operátora. Je velice užitečné mít po kapse přenosnou wifi, k bezdrátovému sdílení internetu třeba do notebooku, nebo populárního iPadu, ale MyWi umí proměnit Váš iPhone také v wifi kartu(pokud nemáte na svém laptopu zabudovanou wifi), kterou připojíte jednoduše k notebooku skrze USB kabel a nebo Bluetooth!

MyWi si můžete zakoupit za $19,99 v Cydii.

9.  PhotoAlbum+

Pokud jste jako já, že si každý týden měníte pozadí, tak se vám stejně jako mě míchají osobní fotky a obrázky, co používám jako pozadí plochy iPhonu. V tomto případě vám pomůže aplikace PhotoAlbum+. PhotoAlbum+ vám umožní vytváření a editování složek, a stejně tak i uspořádávání fotek nebo obrázku, v již od Applu předinstalované aplikaci v iOS Obrázky. PhotoAlbum+

PhotoAlbum+ si můžete koupit za $2,99 v Cydii

10. MultiIconMover

Tento bez námitek užitečný tweak vám umožní přesouvání více ikon na ploše iOS, když si zrovna upravujete plochu k obrazu svému. Nebo vám taky může ulechčit práci, když si vytváříte svoje téma, kde musíte mít ikony aplikací úplně někde jinde, než když jste s vytvářením tématu začali.

MultiIconMover můžete zdarma stáhnout v Cydii.

Pokud se vám tento článek líbil a chtěli byste si jailbreaknout iPhone, můžete využít tohoto návodu.

Dnes nejčtenější

.