Zavřít reklamu

ios_4.2Na untethred jailbreak jsme u iOS 4.2.1 (zdá se mě) čekali nejdýl z celé řady iOS 4, ale nyní již čekat nemusíme, je totiž tady. První co vás určitě zarazí tak je to, že nový untethred jailbreak je implementovaný do programu  Redsn0w, tedy do programu, který jailbreakoval dlouhou dobu jen iZařízení se starým boot romem. Nová funkce, která dělá z Redsn0w untethred jailbreak, zatím funguje jen na iPhonu a iPodu touch 4. generace a na iPadu.

Jen upozorňuji, že nový Redsn0w 0.9.7 je zatím jen 1. BETA, a je určen jen pro testování. Upozorňuje na to i sám iPhone Dev Team:

Redsn0w 0.9.7 BETA 1 je jen testovací verze. Není to verze pro běžné použití! Věci se můžou dosti pokazit, takže zvažte jestli chcete Redsn0w testovat. Pokud jste se ale rozhodli pro testování Redsn0w, tak si zálohujte obrázky a další média na vašem iZařízení, ktere ještě zálohované nemáte!

iPhone Dev Team dále upozorňuje, aby jste se Redsn0w nepokoušeli testovat na iPhonech, které potřebuje unlock. Pojďme se podívat jak testnout nový untethred jailbreak na vašem iPhonu 4, iPodu Touch 4. generace nebo iPadu (3G + Wifi, Wifi).

Co budeme potřebovat ?

Postup

1.Krok: Otevřete terminal, nastavte jej na složku python-client v USBmuxd, zadejte do něj tyto příkazy:

  • chmod +x tcprelay.py
  • ./tcprelay.py -t 22:2222
Terminal

2. Krok: Otevřete Redsn0w 0.9.7b1, klikněte na „Browse“, najděte firmware iOS 4.2.1 pro vaše zařízení, klikněte na „Open“ a klikněte na „Next“.


3. Krok: Zaškrtněte „Jailbreak Monte“ a najděte a vyberte iOS 4.2b3, poté ještě zaškrtněte, „Install Cydia“ a klikněte na „Next“.

Redsn0w4

4. Krok: Vypněte iPhone a dle následujících instrukcí dejte svůj iPhone do DFU módu.

Redsn0w-0

  1. Zmáčkněte na 3 sekundy na iPhonu tlačítko power (horní tlačítko).
  2. Podržte na 10 sekund na iPhonu home a power tlačítko (horní a dolní).
  3. Držte tlačítko home dokud se iPhone nepřipojí.

5. kork: Chvilku vyčkejte, a je hotovo! Nyní máte na svém iPhonu, iPodu touch nebo iPadu zprovozněný UNTETHRED jailbreak!

! VAROVÁNÍ ! Server Letem světem Applem ani jeho redaktoři nezodpovídají za případné problémy!

Dnes nejčtenější

.