Zavřít reklamu

ipodtouchJohn Lewis, prodejce z UK zveřejnil nové informace o iPod touch 4. generace, jehož představení a zahájení prodeje se očekává v zaří/říjnu tohoto roku. Informace pocházejí z jednání mezi dodavateli hardware a samotným Apple Inc. Podle informací bude obsahovat nový iPod touch 5Mpix fotoaparát umožňující stejně jako iPhone 4 nahrávat HD videa a přes Wi-Fi je vkládat na youtube.com.

Velmi pravděpodobné je také zahrnutí služby FaceTime do nové verze iPod touch, samozřejmě funkční přes připojení Wi-Fi. Gyroscoop bude pravděpodobně samozřejmostí, protože je iPod touch prezentován jako herní konzole s funkcí internetového prohlížeče a iPodu, je tedy logické, že dostane vybavení dúležité pro přesné ovládání a hraní her. Otázka panuje zejména nad Retina displejem a nad procesorem A4 od Apple. Ovšem je nepravděpodobné, že by skutečně jediné co bude dělit tyto dva přístroje (iPhone 4 a iPod touch 4. generace) měl být GPS a GSM modul. Zejména pak kvůli ceně, kdy se i v českých obchodech prodává 3. generace tohoto přehrávače za cenu kolem 5 000 Kč, což je téměř cena za kterou Apple vyrábí iPhone 4!

johnlewis-100708

Update

Krátce po dopsání článku se na Vietnamských a Čínských diskusních fórech začali objevovat fotografie předních panelů a digitalizéru pro iPod touch 4. generace, které byli doručeny jako náhradní díly prodejcům. Pokud by to byla opravdu pravda, iPod touch 4. generace by pravděpodobně mohl vyjít ještě dříve než v září. Jedoznačně jsou zde vidět díry pro kameru FaceTime, jenž nyní může být přesně ve středu přístroje, protože narozdíl od iPhone 4, nemá uprastřed iPod touch reproduktor.

103032-ipod_touch_4_gen_digitizer_500
103033-ipod_touch_4_gen_lcd_digitizer_500

Dnes nejčtenější

.