Zavřít reklamu

V momentě, kdy jste se rozhodli pro Macintosh, možná nevědomky, možná úmyslně, jste si pořídili kus luxusu. Luxusu, který hlavně v našich končinách zatím stále představuje něco exotického a exklusivního, a svítící jablíčko na vašem MacBooku stále padne do oka, kdekoli jej otevřete. Pokud používáte počítače Mac, jste zvyklí nejen na exkluzivitu, ale také na kvalitu – dopřejte ji tedy i svým uším! Díky produktům firmy Audioengine si můžete vychutnat kvalitu, kterou si váš sluch zaslouží.

Je jedno zda chcete kvalitní poslech hudby, filmy plné zvukových efektů, nebo hry, ze kterých vám bude běhat mráz po zádech, vždy se můžete spolehnout na Audioengine. Právě tato firma primárně zaměřuje své aktivní a multimediální reproduktory a další audio produkty na řadu počítačů Macintosh, přehrávače iPod a telefony iPhone. Díky tomu jsou zajištěny vychytávky, jako je bezdrátové streamování zvuku z iPhone nebo iPodu přímo do reproduktorů, komunikace s iTunes přes AirPort Express a další užitečné drobnosti, na které jste u Apple zvyklí. Produkty společnosti Audioengine se vyznačují jednoduchým, ale elegantním designem, vysokou kvalitou zpracování, snadností použití, promyšlenými a užitečnými funkcemi, a hlavně špičkovým zvukem. Získaly vynikající hodnocení v mnoha odborných a spotřebitelských recenzích prestižních zahraničních časopisů a webzinů zaměřených na Hi-Fi, multimédia a počítačové audio, zvítězily v řadě srovnávacích testů.
Chcete-li se dozvědět o produktech společnosti Audioengine více, stačí se podívat na stránky oficiálního distributora pro ČR: www.audioengine.cz

12-8-08-audioengine_aw2

Audioengine umožňuje také realtime streamování hudby přes Wi-Fi!

Dnes nejčtenější

.