Zavřít reklamu

appstoreZávist celého světa úspěchu Apple je tak silná, že to už přesahuje všechny meze. Je vtipné pozorovat všechny , kteří říkali iPhone nemá šanci prorazit a podobně a snaží se ho dohnat. Nokia, Kodak apod. se to snaží řešit pomocí žalob, Microsoft to vyřešil mnohem chytřeji. Totálně změnil svůj systém aby se všechno podobalo Apple+iTunes+Appstore+no flash a multitasking atd.

Tentokrát se, ale spojili pod jednu alianci operátoři a výrobci mobilních telefonů. Vytvořili alianci s názvem Wholesale Applications Community a ta má pod sebou následující firmy: América Móvil, AT&T, Bharti Airtel, China Mobile, China Unicom, Deutsche Telekom, KT, Mobilkom Austria Group, MTN Group, NTT DoCoMo, Orange, Orascom Telecom, Softbank Mobile, Telecom Italia, Telefónica, Telenor Group, Telia Sonera, SingTel, SK Telecom, Sprint, Verizon Wireless, VimpelCom, Vodafone, Wind, Samsung, LG and Sony Ericsson . Když si pročtete ty názvy určitě vás napadne otázka o co jim jde?

Tohle seskupení neboli komunita by chtěla vytvořit jednu platformu pro vývoj aplikací a otevřít si do konce roku svůj vlastní obchod. Když bude tak silné zastoupení mam takovou obavu, že by mohli iTunes App Store silně ohrozit i celý Apple, ale jsou i další jako Microsoft Marketplace, Anroid Market, Ovi Store a další. Jsem zvědaví jak se Apple, Google, Microsoft a další zachovají a začnou bojovat.

Je až vtipné jak všichni Applu jeho úspěch závidějí a nechtějí mu ho nechat za žádnou cenu.

Bližší info na wholesaleappcommunity.com

Dnes nejčtenější

.