Zavřít reklamu

ok-header-ts-453aQNAP OceanKTV je první karaoke aplikace na bázi NAS na trhu, která Vám umožní vytvořit si doma nebo v práci kvalitní karaoke zážitek. Ukládejte své oblíbené písně na QNAP NAS, připojujte jej k TV s velkou obrazovkou prostřednictvím HDMI a začněte zpívat s OceanKTV, jako dálkové ovládání pak můžete použít váš iPhone nebo iPad.

QNAP NAS nabízí úložiště s vysokou kapacitou (jednotlivé pevné disky mají až 8 TB) k uložení až tisíců karaoke skladeb v rozlišení 1080p. Dle potřeby můžete snadno nakonfigurovat různé stupně RAID pro uložení a zabezpečení Vašich dat. QNAP NAS je více než jen NAS. Je to nejlepší volba pro zařízení typu karaoke.

Čím dál větší popularitu si získávají QNAP NAS s podporou výstupu přes rozhraní HDMI, protože multimédia uložená na NAS můžete přímo přehrávat na HDTV. Stejně tak máte možnost užívat si zpěvu s OceanKTV na HDMI displeji. Vytvořit si doma karaoke prostor je neuvěřitelně snadné. Proč neuspořádáte karaoke party a nepozvete své přátele a sousedy na společné setkání!

ok-2f-home-karaoke

Přeměňte svůj iPad nebo iPhone v dálkové ovládání
Existuje snadný způsob, jak můžete dálkově ovládat OceanKTV pomocí svýchtabletů. Nainstalujte si na své zařízení se systémem iOS® nebo Android™ aplikaci OceanKTV, připojte jej k síti, ke které je připojen Váš NAS, a po přihlášení na NAS si můžete vyžádat skladby. Koncepce s uživatelsky příznivým rozhraním usnadňuje prohlížení seznamu písní a požadavky, a Vy můžete současně vysílat písně do Vašeho tabletu.

ok-3f-phone-tablet-is-remote-control-en

TS-x53A: Kupte NAS a karaoke máte zdarma!
Nákladné karaoke zařízení nemusejí být až tak dobrá koupě, zvláště pak pokud je lze používat jen ke zpěvu, ale QNAP NAS lze používat na tolik dalších věcí. Vzhledem k tomu, že jde o víceúčelové zařízení s integrovanou aplikací OceanKTV, lze QNAP NAS využívat pro širokou škálu různých funkcí, jako je například sdílení souborů, multimediální zábava, domácí kino a mnoho dalšího za rozumnou cenu.

Kombinovaný NAS TS-x53A QTS-Linux je člen úžasné řady QNAP NAS, který je dodáván v podobě modelů se dvěma, čtyřmi, šesti nebo osmi šachtami, z nichž každý je vybaven integrovanou aplikací OceanKTV. Po dokončení nastavení systému prostě připojíte mikrofony ke zvukovým konektorům na zadním konci NAS, připojíte NAS k HDMI displeji, a začnete zpívat. Přejete-li si vyšší kvalitu zvuku, interní digitálně-analogový převodník (DAC) umí vysílat zvukové signály do Vašeho zesilovače a podává čistější stereofonní zvuk. TS-x53A Vám pomůže přeměnit Váš obývací pokoj na karaoke místnost a využívat fantastický audiovizuální zážitek.

Veškeré další informace o řešeních QNAP pro Mac se dozvíte přímo na oficiálních stránkách společnosti QNAP pro ČR. Sledovat se vyplatí také Facebook skupinu QNAP Czech Republic, na které se dozvíte o všech novinkách, které společnost uvádí na trh.

ok-6f-connection_en

Dnes nejčtenější

.