Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

iWriter

Pokud hledáte nějaký kvalitní nástroj, který by vám dokázal posloužit při zápisu nejrůznějších poznámek a dokumentů, rozhodně byste neměli vynechat aplikaci iWriter. Jedná se o minimalistické a elegantní řešení, jenž vás nadchne svými funkcemi a jednoduchostí.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Remote Control for Mac/PC Pro

Znáte ten pocit, kdy si například zapnete film, usednete si na gauč, ale vzápětí se musíte vrátit k vašemu Macu a například změnit hlasitost, nebo něco odkliknout? Tento problém se naštěstí stává minulostí s pomocí aplikace Remote Control for Mac/PC Pro. Díky tomuto nástroji můžete váš Mac či PC ovládat skrze iPhone, iPad, nebo dokonce i přes Apple Watch.

  • Původní cena: 179 Kč (Zdarma)

Car Traffic Racer

Jak již samotný název napovídá, ve hře Car Traffic Racer se usadíte za volant sportovního vozidla a pokusíte se porážet řadu vašich protivníků. V této hře na vás čekají takzvané drag závody, kdy se utkáte s nejrůznějšími závodníky a budete muset pomocí svých zkušeností vyhrát.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

WordMap: Interactive Thesaurus

Chtěli byste zapracovat na vaší slovní zásobě v případě anglického jazyka, ale nevíte kde začít? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, možná by vás mohla zaujmout aplikace WordMap: Interactive Thesaurus. Jedná se o interaktivní tezaurus, který vám zobrazí řadu slov, jejich propojení a další podrobnosti.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Hidden Folks

Jestliže hledáte nějakou kvalitní oddechovou hru, nad kterou budete moci strávit dlouhé hodiny, určitě byste se přinejmenším měli podívat na titul Hidden Folks. Jedná se o logickou hru, ve které musíte v ručně kreslené krajině hledat dané postavičky. Ačkoliv to může na první pohled vypadat jednoduše, vězte, že skutečnost je trošku odlišná.

  • Původní cena: 149 Kč (129 Kč)

Roman – budget weight loss

Zakoupením aplikace Roman – budget weight loss získáte parádní nástroj, který vám pomůže s redukcí vaší tělesné hmotnosti. Tato aplikace vám totiž dokáže vytvořit kvalitní jídelníček a bude vás pravidelně podporovat ve cvičení. Za vyzdvižení určitě stojí systém achievementů, jež vás dokáží motivovat ve vašem postupu.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dope Wallpapers HD 4K

Jak již samotný název napovídá, aplikace Dope Wallpapers HD 4K se točí především kolem potencionálních tapet pro váš iPhonu. Tento software totiž nabízí rozsáhlou kolekci těch nejrůznějších snímků, ze kterých vám už jen stačí si vybrat svého favorita a nastavit si jej na pozadí.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.