Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

ActiveApps Watcher Lite

ActiveApps Watcher Lite je odlehčená verze aplikace ActiveApps Watcher. ActiveApps Watcher Lite zobrazuje detaily pouze k pěti běžícím aplikacím, je tedy ideální pro ty, jejichž Mac nevykazuje příliš velký provoz. ActiveApps Watcher zobrazuje odděleně okna s procesy a procesy v pozadí. V seznamu naleznete aktuálně běžící aplikace s příslušnými detaily, aplikace můžete skrýt kliknutím na odpovídající tlačítko.

[appbox appstore id1194113454 oldprice=0,99$]

ARCSOFT

Arcsoft je nástroj pro editaci a publikaci. Začínáte s vývojem webu? Tvorba webových stránek pro vás bude s programem Arcsoft opět o něco jednodušší. Vyberete si některou z předpřipravených šablon a doplníte vlastní obsah. Podmínkou je alespoň minimální znalost HTML. Arcsoft přichází s integrací HTML5, CSS3 a jQuery, šablony jsou navrženy pro použití jak u počítačů, tak u mobilních zařízení. Použití šablon je zdarma jak pro osobní, tak i pro obchodní potřeby.

[appbox appstore id1114318949 oldprice=6,99$]

PDF Professional Suite

PDF Professional Suite je aplikace, která promění váš Mac ve výkonný nástroj pro správu PDF souborů. Tato aplikace vám nabízí kompletní škálu funkcí, potřebných k anotaci, prohlížení, umisťování záložek, sdílení, slučování a rozdělování, kompresi i konverzi vašich PDF souborů do formátů pro Word/HTML/TXT/Png či Jpg. Díky anotační funkci můžete měnit fonty, přidávat ikony, symboly, komentáře a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1071044671 oldprice=39,99$]

HeartBeat

Jste závislí na Spotify a rádi se s partnerem, přáteli či rodinou dělíte o hudbu, kterou právě posloucháte? Aplikace HeartBeat pro Mac vám umožní poslouchat vaši oblíbenou muziku z aplikace Spotify a v reálném čase ji sdílet prakticky s kýmkoliv. Nezáleží na tom, kde právě jste, kdykoliv a kdekoliv se můžete cítit propojeni s druhou stranou poslechem té samé hudby.

[appbox appstore id1199498204 oldprice=0,99$]

Slevy her pro Mac na Streamu

Rayman Origins

[appbox steam simple 207490 oldprice=9,99€]

Steamworld Heist

[appbox steam simple 322190 oldprice=14,99€]

Rising World

[appbox steam simple 324080 oldprice=14,99€]

Epistory – Typing Chronicles

[appbox steam simple 398850 oldprice=14,99€]

Dnes nejčtenější

.