Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Aplikace pro iPhone zdarma

AI Word Game

Cílem této pozoruhodné hry se slovy s podporou umělé inteligence je vytvořit nové interakce z daných slovních bank. Na základě vašich kombinací se objeví nové prvky. Stoupejte v žebříčcích a získávejte body za správné kombinace.

  • Původní cena: 4,99$

Aplikaci AI Word Game stáhnete zde.

Tizi Town: My perfect Hotel

My Perfect Hotel vezme vaše dítě na virtuální dovolenou do luxusního hotelu. Zaregistrujte se na recepci a užívejte si hotelového vybavení a zároveň si vytvořte vlastní příběh s několika postavami. Spřátelte se s ostatními hosty a komunikujte s hotelovým personálem. Vše v této hře je stoprocentně přátelské k dětem.

  • Původní cena: 1,99$

Aplikaci Tizi Town: My perfect Hotel stáhnete zde.

Altimeter

Aplikace s názvem Altimeter udává výšku nad mořem od vaší aktuální polohy. Využít můžete také widgety pro ještě rychlejší odečty. Aplikace je k dispozici pro hodinky Apple Watch.

  • Původní cena: 0.99$

Aplikaci Altimeter stáhnete zde.

MetaWeather

Hledáte víc než jen klasickou aplikaci s počasím? MetaWeather nabízí všechny standardní funkce jako radar, upozornění, aktuální informace a předpověď na 100 hodin a 10 dní dopředu. Ale to není všechno. MetaWeather využívá umělou inteligenci pro vytváření srozumitelných předpovědí a klade důraz na personalizaci. Můžete si nastavit motivy, vlastní ikonu aplikace, widgety na ploše a libovolně přesouvat zobrazované informace. Aplikace navíc obsahuje často aktualizovaný blog s důležitými zprávami o počasí z celého světa.

  • Původní cena: 1,99$

Aplikaci MetaWeather stáhnete zde.

Aplikace zdarma pro Mac

PDF Reader – Simple Viewer

S aplikací PDF Reader pro Mac si snadno otevřete, prohlédnete a prohledáte libovolný PDF dokument. Ať už se jedná o knihu, noviny nebo jízdenku na vlak, PDF Reader vám umožní s nimi pracovat s maximální pohodlím. Aplikace se vyznačuje intuitivním designem a snadným ovládáním, takže s ní zvládne pracovat i naprostý začátečník. Rychle a snadno v ní najdete požadovaný text, ať už se nachází kdekoli v dokumentu.

  • Původní cena: 0,99$

Aplikaci PDF Reader – Simple Viewer stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.