Zavřít reklamu

Pravá ruka pomsty

Cash se snaží žít poklidný život, ale když ho Big Cat donutí vrátit se do jejích služeb, ukáže se, že je schopen všeho, aby ochránil rodinu a domov.

Sociální síť

Jedné noci roku 2003 se student a geniální počítačový programátor Mark Zuckerberg posadil ke svému počítači a začal pracovat na novém nápadu.

Přízrak

Casey Affleck a Rooney Mara září v rolích mladého páru, který poté, co je rozdělen smrtí jednoho z nich, objevuje věčné spojení a nekonečnou lásku.

Argentina, 1985

Film inspirovaný skutečným příběhem Julia Strassera, Luise Morena Ocampa a jejich mladým právním týmem nesourodých hrdinů v souboji Davida s Goliášem.

Dobrý člověk

Daniel se setkává s Allison, kdysi úspěšnou mladou ženou, která byla zapletena do nepředstavitelné tragédie, při níž přišla o život jeho dcera.

Saloum

Trojici žoldnéřů, která si říká Banguiovy hyeny, se podaří polapit drogového dealera i s jeho kořistí v podobě zlata a velkorysých zásob narkotik.

Lady Bird

Příběh Christine „Lady Bird“ McPhersonové, svéhlavé teenagerky, která sní o tom, že opustí rodné město a nastoupí na vysokou školu v New Yorku.

Dnes nejčtenější

.