Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Aplikace pro iPhone zdarma

Color Wheel

Ať už jde o jakýkoli úkol, aplikace Color Wheel vám pomůže najít tu správnou barvu. Obsahuje osm různých nástrojů: Digitální barevné kolečko, klasické barevné kolečko, abstraktní barevné kolečko, výběr barev, míchání barev, vzorníky, stupnice šedi a zlatý řez. Všechny nástroje zahrnují možnost zakládat oblíbené barvy a jejich kombinace, které lze vyvolat a třídit v části aplikace věnované barevným kombinacím.

  • Původní cena: 3,99$

Aplikaci Color Wheel stáhnete zde.

BuyMilk: Lists in iMessage

Už se vám nikdy nestane, že byste na nákupní seznam zapomněli mléko! BuyMilk je praktická aplikace pro iPhone, která vám umožní vytvářet a sdílet nákupní seznamy přímo v aplikaci Messages (nativní Zprávy). S BuyMilk je nakupování s přáteli a rodinou hračka.

  • Původní cena: 0,99$

Aplikaci BuyMilk stáhnete zde.

Passport Photo

Vytvořte si bez námahy ideální fotografii na pas, občanský průkaz nebo vízum s aplikací Passport Photo pro iPhone. Díky propojené umělé inteligenci pro úpravu pozadí a přesnému vedení pro zarovnání obličeje získáte vždy perfektní snímek. Pořiďte si dokonalou pasovou fotografii během pár klepnutí. Integrovaná kamera aplikace umožňuje pořizovat snímky ve vysokém rozlišení a inteligentní nástroj pro ořez zaručuje, že vaše fotografie bude splňovat specifické požadavky na velikost a kompozici pasových standardů.

  • Původní cena: 2,99$

Aplikaci Passport Photo stáhnete zde.

Unlimited Math Problems

Lámete si hlavu s matematikou? S aplikací Unlimited Math Problems pro iPhone už nemusíte! Tento nástroj se zaměřuje na nekonečné množství cvičení, takže se s rutinním opakováním nudných úloh můžete rozloučit. Unlimited Math Problems nabízí rozmanité formy interakce, ať už preferujete psaní odpovědí na klávesnici, výběr z možností či rozhodování o pravdivosti tvrzení. Díky různým obtížnostem v rámci jednotlivých témat si aplikaci zamilují jak matematici začátečníci, tak i zkušení uživatelé toužící po prohloubení znalostí. Ať už potřebujete zdokonalit počítání, práci s zlomky nebo se ponořit do trigonometrie, aplikace Unlimited Math Problems vám bude vždy spolehlivým průvodcem.

  • Původní cena: 2,99$

Aplikaci Unlimited Math Problems stáhnete zde.

System Activity Monitors

System Activity Monitors je jednou z nejkomplexnějších aplikací pro kontrolu zdraví vašeho iPhone v App Store. Nejenže pečlivě sleduje využití paměti a výkon baterie, ale také poskytuje detailní informace o zařízení, včetně IP adresy a hardwarových parametrů. Navíc nabízí rady pro úsporu baterie a ukazuje využité úložiště. Novinkou je pak možnost získat detailní informace o všech kamerách vašeho iPhonu, ať už se jedná o teleobjektiv, širokoúhlý objektiv nebo ultraširokoúhlý. System Activity Monitors tak funguje nejen jako nástroj pro kontrolu baterie s praktickými tipy na její optimalizaci, ale také jako zdroj informací o celkovém zdraví a výkonu vašeho zařízení.

  • Původní cena: 1,99$

Aplikaci System Activity Monitors stáhnete zde.

Aplikace pro Mac zdarma

Photo Art Filters: DeepStyle

Napadlo vás někdy, že byste vaše fotografie přetvořili a nechali z nich udělat umělecká díla? Přesně s tímto si dokáže hravě a rychle poradit aplikace Photo Art Filters: DeepStyle, která nabízí hned několik parádních filtrů. Jak vypadá následný výsledek si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 9,99$

Aplikaci Photo Art Filters stáhnete zde. 

Dnes nejčtenější

.