Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Akční kamery se těší v posledních letech čím dál tím větší popularitě a vzhledem k tomu, jak skvěle je lze využít k zachycení nevšedních záběrů se této skutečnosti vlastně ani nedá divit. Jak ale vybrat model, který stojí za to a zároveň nezruinuje vaší peněženku? Odpovědí na tuto otázku je Niceboy a jeho kamerky VEGA, které stojí rozhodně za to!

niceboy vega x

Akční kamerky Niceboy jsou skvělým společníkem pro každého, kdo miluje dobrodružství a aktivní životní styl. Za prvé, díky své kompaktní velikosti se snadno vejdou do každého batohu či kapsy, což z nich činí ideálního společníka na cestách. Jejich vysoce odolná konstrukce navíc zajišťuje bezpečné používání i v náročných podmínkách, jako je například extrémní sportovní aktivita či cestování do nepřístupných terénů. Díky vysokému rozlišení a širokoúhlému objektivu zachytí každý okamžik s maximální jasností a detailností, což je ideální pro tvorbu parádních videí či fotografií. Díky jejich vodotěsnosti je možné se vydat i pod vodu a zachytit fascinující podvodní svět. Vestavěná stabilizace obrazu zase zajišťuje to, že jsou záznamy plynulé a bez rozmazání, což dodává videím profesionální vzhled. Zkrátka a dobře, akční kamerky Niceboy by ve vaší výbavě neměly rozhodně chybět.

VEGA X 8K

Super je, že v nabídce výrobce naleznete celou řadu modelů, které se od sebe liší samozřejmě svými technickými specifikacemi, ale taktéž cenami. Nechcete-li tedy příliš investovat, můžete sáhnout po akční kamerce VEGA X Lite za 1199 Kč a nahrávání nestojí v cestě zhola nic. Jejím protipólem je pak model VEGA X 8K s podporou 8K rozlišení, která je dostupná za 6999 Kč. Zkrátka a dobře, vybere si každý. 

Akční kamerky Niceboy lze zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.