Zavřít reklamu

Aplikace pro iPhone zdarma

Solvex

SolveX vám pomůže se všemi domácími úkoly. Aplikace vás provede vším od matematických úloh až po eseje. Rychle získáte odpovědi na všechny otázky s řešením krok za krokem. Nejenže tedy budete mít správnou odpověď, ale dozvíte se, jak se k ní dostat. Vzhledem k tomu, že se jedná o zahraniční aplikaci, má Solvex svá specifika, rozhodně se ale jedná o užitečnou aplikaci.

  • Původní cena: 79,99 $

Aplikaci Solvex stáhnete zde.

Vostok

Vostok vám umožní dodat vašim příběhům a fotografiím trochu více osobitosti. Na výběr je více než 200 šablon designu. Můžete přidat exkluzivní písma, efekty prachu a zrna a řadu různých textur. Všechny návrhy jsou elegantní, moderní a vkusné.

  • Původní cena: 0,99 $

Aplikaci Vostok stáhnete zde.

Alice Trapped in Wonderland

Od vaší poslední návštěvy Říše divů uplynulo již mnoho let a mnoho z toho, co jste zažili, jste zapomněli. Jednoho dne se však vše s křikem vrátí díky tajemnému dopisu, který ti zanechal Bílý králík. Musíte dát dohromady stopy a vyřešit hádanky, abyste odhalili skutečná tajemství, která se skrývají v pulzující Říši divů.

  • Původní cena: 1,99 $

Hru Alice Trapped in Wonderland stáhnete zde.

Digital Notes

Aplikace Digital Notes umožňuje psaní, kreslení nebo čmárání poznámek na iPhonu nebo iPadu. Můžete také používat Apple Pencil. Aplikace využívá synchronizaci s iCloudem, takže vaše poznámky budou k dispozici na všech vašich zařízeních. V povedeném prostředí minimalistického uživatelského rozhraní můžete přidávat značky a poznámky dokonce sdílet na sociálních sítích.

  • Původní cena: 1,99 $

Aplikaci Digital Notes stáhnete zde.

Aplikace zdarma pro Mac

UnTrap for YouTube

UnTrap je vaše cesta k personalizovanému sledování na YouTube. Toto rozšíření pro Safari na iPhone, iPadu a Macu je jako stvořené pro uživatele, kteří touží po nerušeném sledování videí. Skryjte doporučená videa, Shorts, komentáře, reklamy a další rušivé elementy. S více než 177 možnostmi úprav vám UnTrap dává kontrolu nad vaším YouTube. Přizpůsobte si prostředí podle svých představ a vychutnejte si dokonalý zážitek ze sledování. UnTrap navíc nabízí řadu doplňkových funkcí, jako je heslo pro ochranu, naplánované a dočasné blokování, filtr obsahu, nastavení při spuštění a další. Uživatelé, kteří chtějí podpořit vývoj, mohou využít PRO verzi. Ta zpřístupňuje funkce jako konfiguraci klávesových zkratek, synchronizaci nastavení a další.

  • Původní cena: 2,99 $

Aplikaci UnTrap for YouTube stáhnete zde.

Remote, Mouse & Keyboard Pro

Vylepšete si práci z domova a dopřejte si pohodlné ovládání počítače na dálku s touto aplikací. Nástroj s názvem Remote, Mouse & Keyboard Pro nabízí kompletní ovládání vašeho Macu nebo PC přímo z telefonu či tabletu. K dispozici máte myš, klávesnici a ovládání médií, perfektní pro sledování filmů na počítači připojeném k televizi nebo projektoru.

  • Původní cena: 10 $

Aplikaci Remote, Mouse & Keyboard Pro stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.