Zavřít reklamu

Castro

V základní bezplatné verzi toho Castro nabízí pro poslech podcastů poměrně dost, včetně doporučení obsahu k poslechu, základních i pokročilejších možností ovládání přehrávání a hlasitosti a dalších funkcí, typických pro podcastové aplikace. Když si navíc ještě připlatíte za Castro Plus, získáte funkci Sideload, která vám umožní nahrát do přehrávače podcastů libovolný obsah, například audioknihy, přednášky z konferencí a cokoli dalšího.

Castro stáhnete zde.

Overcast

Overcast je určen pouze pro zařízení Apple a má několik jedinečných funkcí, z nichž vyniká především sdílení klipů. Díky sdílení klipů můžete milovníkům podcastů říct o oblíbeném pořadu tím, že jim pošlete zvukový nebo video klip z epizody v délce až jedné minuty. Můžete zde také vytvářet seznamy skladeb podcastových pořadů, takže se v seznamu objeví každá nová epizoda, a také seznamy skladeb konkrétních epizod, které chcete slyšet. Bezplatná verze obsahuje reklamy a má několik funkčních omezení, ale není to žádná překážka.

Overcast stáhnete zde.

Pocket Casts

Jedna z nejoblíbenějších aplikací pro přehrávání podcastů, Pocket Casts, je pro iOS zdarma. K dispozici je také na Amazon Echo, Apple CarPlay, Apple Watch, Android Auto a dalších platformách, z nichž některé jsou omezeny pro členy Plus a Patron (macOS, Windows, webový přehrávač). Tato aplikace má přehledné rozhraní a skvělé funkce. Snadno v ní uvidíte, co máte na seznamu a které epizody jste začali, ale ještě je musíte dokončit. Platící členové získají přístup k některým platformám, které jsou pro uživatele zdarma nepřístupné, a také ke cloudovému úložišti a exkluzivním ikonám a motivům aplikací.

Pocket Casts stáhnete zde.

Castbox

Castbox vyniká možností vyhledávání ve zvuku a rozsáhlou knihovnou více než milionu podcastů. Jeho uživatelské rozhraní je intuitivní a platforma nabízí jedinečné funkce, jako je Livecast, který umožňuje interakci s publikem v reálném čase. Castbox nabízí řístup k více než 95 milionům zvukového obsahu včetně podcastů, audioknih, FM rádia, bílého šumu/šumu ventilátoru, meditačních podcastů s průvodcem z 27 různých zemí.

Castbox stáhnete zde.

Podbean

Podbean je platforma pro hostování podcastů i aplikace pro jejich poslech. Nabízí širokou škálu podcastů a uživatelsky přívětivé rozhraní. Jeho hostingová služba je také skvělou volbou pro podcastery, kteří hledají spolehlivou a funkčně bohatou platformu. Nabízí bohaté možnosti ovládání a přizpůsobení zvuku i přehrávání, doporučení obsahu, nabídku audioknih a spoustu dalšího.

Podbean stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.