Zavřít reklamu

Google Chrome

Google Chrome je jeden z nejpopulárnějších prohlížečů na světě. Nabízí přehledné uživatelské rozhraní a spoustu skvělých funkcí, vhodných i pro začátečníky. K jeho popularitě přispívá vysoká rychlost prohlížení, integrace s vyhledáváním Google a robustní bezpečnostní opatření proti malwaru a pokusům o phishing. Zásadní funkcí prohlížeče Chrome je možnost přihlásit se pomocí účtu Google, což umožňuje synchronizovat záložky a historii prohlížení na všech zařízeních, kde je Chrome aktivní. Chrome obsahuje také správce hesel, který ukládá přihlašovací údaje k webovým stránkám, čímž zjednodušuje přihlašování bez nutnosti vybavovat si množství přihlašovacích údajů. Uživatelé mohou také využívat služby Google, jako je Gmail, Disk Google a Fotky Google, a zajistit si tak pohodlnou dostupnost hesel napříč těmito platformami.

Google Chrome stáhnete zde.

Arc Search

Arc Search je nejnovějším přírůstkem do nabídky mobilních webových prohlížečů a vyvinul se ze své desktopové verze, která byla původně uvedena na trh v roce 2023. Arc k vyhledávání za vás používá umělou inteligenci (AI). Ačkoli může chvíli trvat, než si na ni zvyknete, výsledkem je zajímavý způsob vyhledávání. Využitím funkce aplikace Browse for Me si můžete zobrazit typickou vyhledávací stránku, na které umělá inteligence shromažďuje informace ze šesti různých zdrojů. Tím získáte personalizovanou webovou stránku zobrazující všechny podstatné údaje potřebné k zodpovězení vašeho vyhledávacího dotazu.

Arc Search stáhnete zde.

Aloha Browser

Aloha je webový prohlížeč, který funguje také jako soukromá síť VPN. Bezplatná verze aplikace Aloha obsahuje síť VPN, která šifruje váš internetový provoz, takže je méně pravděpodobné, že při anonymním prohlížení dojde k úniku dat. Režim inkognito vytváří soukromou relaci prohlížení, která neukládá soubory cookie. Kromě své primární funkce služby VPN a webového prohlížeče nabízí Aloha také přehrávač médií, správce profilů a peněženku na kryptoměny Web3.

Aloha Browser stáhnete zde.

Opera

Webový prohlížeč Opera je na trhu již nějakou dobu a udržuje si svou relevanci tím, že do něj začleňuje nové technologie. Nedávným vylepšením Opery je funkce umělé inteligence nazvaná Aria, jejímž cílem je pomáhat uživatelům při efektivní navigaci na internetu tím, že rozumí jejich dotazům a odpovídá na ně přirozeným jazykem. Kromě komponenty umělé inteligence obsahuje Opera funkce webového prohlížeče, jako jsou záložky, režim ochrany soukromí, synchronizace a další. Opera se může pochlubit také multifunkčním nástrojem Opera Fast Action Button (FAB), který usnadňuje navigaci a přepínání mezi nedávno otevřenými kartami. V neposlední řadě Opera poskytuje službu VPN, která je bezplatně dodávána s nástroji pro ochranu soukromí. Když to všechno zkombinujete s čistým a jednoduchým rozhraním, je toho hodně, co se vám na této aplikaci může líbit.

Operu stáhnete zde.

DuckDuckGo

DuckDuckGo je čím dál oblíbenější webový prohlížeč s pověstí nejvyššího strážce soukromí uživatelů. Díky svým pokročilým funkcím je DuckDuckGo navržen tak, aby udržel vaši online identitu pod pokličkou a chránil vás před zvědavýma očima inzerentů a sběratelů dat třetích stran. Uživatelské rozhraní DuckDuckGo je také uživatelsky přívětivé a umožňuje přizpůsobit nastavení podle vašich preferencí. Můžete vypnout obrázky, pomocí tlačítka Fire rychle vymazat karty a data o prohlížení a přizpůsobit si další nastavení, aby bylo prohlížení bezproblémové.

DuckDuckGo stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.