Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Aplikace pro iPhone zdarma

Book Reading Tracker: Bookwise

Book Reading Tracker vás vtáhne do světa literatury. Vytvořte si vlastní virtuální knihovnu, ve které můžete spravovat knihy v kategoriích, jako jsou: všechny knihy, právě čtené, přečtené a dočtené. To vám pomůže sledovat vaše úspěchy a zamyslet se nad minulou četbou. Dokonce máte možnost objevovat nové knihy.

  • Původní cena: 65,99 $

Aplikaci Reading Tracker: Bookwise stáhnete zde.

Thristic: Smart Water Tracker

Aplikace Thristic: Smart Water Tracker se přizpůsobuje a upravuje vaši potřebu vody podle povětrnostních podmínek a vaší denní aktivity. Aplikace se učí vaše návyky a podle potřeby zvyšuje doporučený příjem vody. Thirstic vás povzbuzuje, abyste pili přiměřené a malé množství vody po celý den a udržovali si tak zdravou hydrataci. Voda je nezbytná pro pokožku, imunitní systém, trávení a celkové zdraví.

  • Původní cena: 24,99 $

Aplikaci Thristic stáhnete zde.

Tiny Planner – Daily Organizer

Tiny Planner pomáhá i těm s nejbláznivějším rozvrhem udržet se v obraze. Tato aplikace pro zvýšení produktivity spravuje úkoly, schůzky, připomenutí, poznámky a seznamy potravin na jednom místě. Představte si ji jako centrální jednotku pro váš život. Data jsou synchronizována mezi všemi vašimi zařízeními, takže vám nikdy nic neunikne. Tiny Planner vše zjednodušuje, takže můžete trávit více času užíváním si života a méně času stresováním se jím.

  • Původní cena: 19,99 $

Aplikaci Tiny Planner stáhnete zde.

Aplikace pro Mac zdarma

Clipboard History: Clipsy

Clipsy je chytrý správce schránky, který ukládá vše, co zkopírujete, ať už jde o text, obrázky, odkazy nebo jiné soubory. Můžete si tak snadno prohledat historii schránky a najít přesně to, co hledáte, i když jste to zkopírovali před hodinami. Udrží v paměti až 9999 záznamů ze schránky, nabízí možnost zobrazení náhledu zkopírovaného souboru, rychlé vyhledávání a spoustu dalšího.

  • Původní cena: 6,99 $

Aplikaci Clipsy stáhnete zde.

Hour Blocks: Day Planner

Hour Blocks je plánovač dne, který je zároveň jednoduchý a krásný. Ať už jste student, majitel malé firmy nebo rodič na plný úvazek, Hour Blocks je organizační nástroj, který vám v každodenním životě chybí. Hour Blocks nabízí chronologický harmonogram vašich následujících 24 hodin, což vám umožní soustředit se na to, co je skutečně důležité, místo abyste byli zahlceni vším, co vás v životě čeká.

  • Původní cena: 1,99 $

Aplikaci Hour Blocks stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.