Zavřít reklamu

Widget s rychlým kontaktem

Pro rychlé vytáčení oblíbených kontaktů vám může na iPhonu posloužit třeba widget na ploše. Widget Oblíbené kontakty zobrazuje seznam vašich oblíbených kontaktů. Klepnutím na kontakt ho můžete přímo vytočit. Pro přidání widgetu dlouze stiskněte plochu vašeho iPhonu a poté v levém horním rohu klepněte na +. Z nabízených aplikací zvolte Kontakty a vyberte požadovaný widget.

Opětovné vytáčení jedním klepnutím

Chcete-li znovu vytočit poslední volané číslo na iPhonu, jednoduše otevřete klávesnici v aplikaci Telefon a klepněte na zelenou ikonu telefonu. Jeden příklad, jak se to může hodit: řekněme, že jste si zavolali na donášku pizzy k večeři a zapomněli jste si objednat také míchaný salát, který jste chtěli. Stačí se dotknout ikony telefonu a budete znovu okamžitě připojení.

Blokování nevyžádaných hovorů

Už vás nebaví přijímat robotické nebo podvodné hovory? Dobrá zpráva – operační systém iOS nabízí technický tip, který vám pomůže nadobro zablokovat nevyžádané hovory. Na iPhonu spusťte Nastavení -> Telefon, a jednoduše zde aktivujte položku Umlčet neznámé volající.

Skrytí ID volajícího

Vědět, jak zablokovat své telefonní číslo, když někomu voláte, může být užitečným nástrojem, když nechcete, aby příjemce váš hovor odmítl jen proto, že jste to vy, nebo když se chcete vyhnout odhalení svého skutečného telefonního čísla. Na iPhonu spusťte Nastavení -> Telefon -> Zobrazit moje ID a deaktivujte položku Zobrazit moje ID.

Vypnutí hovorů na jiných zařízeních

Máte více Apple zařízení, ale chtěli byste hovory přijímat jen na iPhonu? Pokud vás oznamování hovorů na iPadu či Macu obtěžuje, spusťte na iPhonu Nastavení -> Telefon. Zamiřte do sekce Hovory -> Na ostatních zařízeních, a vypněte přijímání hovorů na ostatních zařízeních.

Dnes nejčtenější

.