Zavřít reklamu

AccuWeather

Accuweather je skvělá aplikace, která je již mnoho let účinnou pomůckou pro všechny, kteří chtějí mít přepověď počasí jako na dlani. Aplikace má krásné, přehledné uživatelské rozhraní a různá zobrazení dat, díky nimž je tak oblíbená. Poskytuje přesné hodinové, denní a patnáctidenní předpovědi počasí, díky čemuž ji lze snadno používat k plánování všech venkovních aktivit. Pro milovníky zpráv o počasí je navíc k dispozici spousta článků a videí od jejich specializovaného týmu.

Aplikaci AccuWeather stáhnete bezplatně zde.

WeatherBug

WeatherBug je jednou z nejlepších univerzálních aplikací pro počasí. Aplikace využívá data ze sítě 10 000 profesionálních meteorologických stanic, díky čemuž si můžete pohodlně zobrazit přesný srážkový radar a počasí v reálném čase ve více než 90 zemích a přibližně 2,6 milionu měst po celém světě. Pokud patříte k milovníkům outdooru, potěší vás některé jejich specializované předpovědi a mapové podklady. Aplikace také poskytuje desetidenní předpověď výšky sněhu a upozornění na sněhové bouře v reálném čase, takže milovníci zimních sportů mohou být vždy připraveni. Její mapová vrstva Storm Tracker navíc kombinuje výstrahy před nebezpečnými bouřkami s nádhernou animovanou mapou blesků, která vám pomůže sledovat letní bouřky.

Aplikaci WeatherBug stáhnete bezplatně zde.

Flowx

Flowx je aplikace pro Android i iOS, která atraktivním způsobem zobrazuje veškerá důležitá data, týkající se počasí. Aplikace poskytuje přesné předpovědi a prezentuje další informace pomocí map, grafů a tabulek. Aplikace navíc umožňuje svým uživatelům nastavit vlastní polohy nebo se rozhodnout pro automatické vkládání informací o poloze. Uživatelé mohou prsty procházet digitalizované animované mapy počasí, které aplikace poskytuje. Kromě toho lze při prohlížení mapy počasí přecházet mezi různými časovými pásmy tam a zpět.

Aplikaci Flowx stáhnete bezplatně zde.

Plume Labs

Aplikace Plume Labs se spíše než na předpověď počasí zaměřuje na kvalitu ovzduší. Aplikace poskytuje podrobné mapové podklady a předpovědi až na 4 dny. Můžete si tak snadno naplánovat přesné trasy, abyste se vyhnuli oblastem se zvýšeným znečištěním ovzduší. Aplikace Plume Labs navíc nabízí aktuální oznámení pro uživatele, kteří potřebují okamžité aktualizace kvality ovzduší.

Aplikaci Plume Labs stáhnete bezplatně zde.

Hello Weather

U aplikace Hello Weather se nenechte zmást odlehčeným, místy až infantilně působícím designem. Ve skutečnosti se jedná o kvalitní a výkonnou aplikaci, která vám v oblasti předpovědi počasí poslouží skutečně spolehlivě. Když například klepnete na velký údaj o teplotě v horní části stránky, budete mít po celou dobu snadný přístup k informacím týkajícím se tlaku, rychlosti větru, vlhkosti, úrovně UV záření a východu/západu slunce.

Aplikaci Hello Weather stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.