Zavřít reklamu

Ninja Hanrei

Ninja Hanrei je 2D plošinovka inspirovaná starověkým Japonskem, ale s tím rozdílem, že v ní získáváte superschopnosti. Můžete prozkoumávat hned dva světy se 14 rozsáhlými úrovněmi, na vaší cestě za nejvyšším skóre se utkáte s řadou zajímavých protivníků i překážek.

1000 Cuts: Jomaku

1000 Cuts: Jomaku je 60-90minutová ukázka hry One-Thousand Cuts s krátkým tutoriálem, spoustou průzkumu (více než tucet skrytých koček, které lze pohladit, nepovinný boss, bonusové kapky, tři alternativní video režimy), odemykatelnými vylepšeními, třífázovým závěrečným bossem a několika konci podle toho, jakou morální cestu si vyberete. Užijte si ochutnávku a na jejím základě se sami rozhodněte, zda plná hra stojí za to.

AdVenture Capitalist

AdVenture Capitalist je originální simulátor kapitalismu. Začněte se skromným stánkem s limonádou a protlačte se až k úplné fiskální nadvládě. Vydělávejte čím dál vyšší sumy peněz, diverzifikujte své investice a přitahujte investory, kteří vaše podnikání podpoří.

Bounty Below

Bounty below je idle adventura o těžbě a kovářství. Vezměte rudu z vytěžených hornin a ukovejte nové předměty, abyste postupovali ještě rychleji. Nabírejte jednotky, které se postarají o vše potřebné i tehdy, když budete pryč. Zatímco pro vás vaše jednotky těží, ponořte se do nekonečného dungeonu a získejte ještě více rudy.

The Lancaster Leak: Entity Exam

Informátoři dodrželi svůj slib a zveřejnili další nahrávku. Zdá se, že jde o jakýsi výcvikový protokol, který používá E.R.D. k výcviku svých agentů nejen v entitách, ale i v dovednostech v terénu, aby zvýšil jejich šance na přežití. Varování: Tato hra není vhodná pro děti a osoby, které se snadno rozruší.

Témata: , , , , , , , , ,

Dnes nejčtenější

.