Zavřít reklamu

Po několikatýdenním období sucha, kdy hry, které Epic Games Store rozdával zdarma, za moc nestály přichází konečně titul, který si pozornost rozhodně zaslouží. Jedná se konkrétně o Deus Ex: Mankind Divided, který je například na Steamu stále ke koupi za necelých 30 euro. Už to samo o sobě napovídá, že se jedná o nemálo zvučný titul. Je sice jen pro PC, i tak ale potěší.

Deus Ex: Mankind Divided je akční RPG hra vyvinutá společností Eidos-Montréal a vydaná firmou Square Enix. Děj se odehrává v dystopickém světě roku 2029, kde je společnost rozdělena mezi augmentované lidi a nenavržené. Hráči přijímají roli Adama Jensena, agenta Task Force 29, který má za úkol vyšetřit sérii teroristických útoků. Hra nabízí rozmanité herní mechaniky, jako je volba dialogů, stealth, boj a hackování. Hráči mají možnost vylepšovat své schopnosti pomocí augmentací, což ovlivňuje jejich herní styl. Příběh je plný politických intrik, morálních dilemat a konspiračních teorií. Hra se odehrává v rozmanitých prostředích, včetně městských oblastí, podzemních komplexů a futuristických laboratoří.

„Mankind Divided“ je pokračováním úspěšné série Deus Ex a nabízí hráčům hluboký a nelineární zážitek. Své rozhodnutí ovlivňují další události a vývoj příběhu. Grafika a design prostředí jsou detailní a věrně zachycují dystopickou atmosféru světa Deus Ex. Hra je obecně chválena za svůj příběh, herní mechaniky a atmosféru, ačkoli někteří kritici upozorňují na nedostatky v technické stránce.

Deus Ex: Mankind Divided můžete stáhnout zdarma zde

Dnes nejčtenější

.