Zavřít reklamu

Time Diary – Daily Journal

Time Diary – Daily Journal je skvělá deníková aplikace, která vám umožní si kreativně vést třeba i více deníků najednou. Můžete vkládat nejen text, ale také fotografie, videa, animované GIFy nebo živé fotky. Samozřejmostí je pokročilé chytré vyhledávání, uzamčení, knihovna zdrojů nebo třeba možnost šifrovaného ukládání na iCloud.

Aplikaci Time Diary stáhnete bezplatně zde.

Wishzard

Ještě jste nenašli ideální aplikaci pro připomínky? Vyzkoušejte Wishzard. Wishzard je aplikace pro upomínky, pomocí které lze nastavit připomínky čehokoli. Připomínky jsou odesílány do aplikace WhatsApp, protože většina populace se nyní spoléhá na WhatsApp pro všechno. Jediné, co musíte udělat, je vytvořit připomínku výběrem data – připomenutí přijdou přímo do aplikace WhatsApp.

Aplikaci Wishzard stáhnete bezplatně zde.

Locate Product

Chtěli byste zjistit, kde se ve vašem okolí prodávají specifické produkty, případně se sami s druhými podělit o vaše vlastní zajímavé objevy? Právě k tomuto účelu můžete využít aplikaci s názvem Locate Product. Aplikace Locate Product vám umožní přidat na mapu obchody ve vašem okolí a produkty, které se zde prodávají. Můžete zde také procházet databázi produktů a třeba najdete něco, co vás zaujme. Aplikace je méně známá, počítejte tedy s tím, že databáze zpočátku nebude příliš obsáhlá.

Aplikaci Locate Product stáhnete bezplatně zde.

Timelapse – Life

Aplikace Timelapse – Life nabízí skvělou funkci časosběrného snímání oběma fotoaparáty vašeho iPhonu. Je ideální nejen pro pořizování úžasných přírodních záběrů. Umožní vám vylepšit vaše časosběrné snímky pomocí formátů RAW a Apple Pro RAW, a nabízí celou řadu velmi užitečných funkcí pro úchvatné časosběrné snímky.

Aplikaci Timelapse – Life stáhnete bezplatně zde.

Cup Buddy – Caffeine Tracker

Káva je pro mnohé z nás každodenní záležitostí, bez které si neumíme představit svůj den. Co když je jí ale moc? Pokud si sami nedokážete uhlídat vypité šálky kávy, aplikace Cup Buddy – Caffeine Tracker vám s tím pomůže. CupBuddy vám umožní sledovat každou dávku vašeho oblíbeného nápoje a důkladně pochopit, kolik kofeinu se do vašeho těla dostane každý den. Nastavte si svůj vlastní denní limit kofeinu a zkontrolujte ho pokaždé, když se chystáte vypít ještě jeden šálek latté. Každý měsíc si limit upravte, abyste viděli pokrok a vrátili se ke zdravějšímu životnímu stylu.

Aplikaci Cup Buddy – Caffeine Tracker stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.