Zavřít reklamu

Jak deaktivovat iMessage na Macu? Služba iMessage od společnosti Apple přestavuje velmi pohodlný způsob, jak mít přehled o důležitých zprávách a dostávat je, i když jste daleko od iPhonu. A co víc, můžete si zvolit synchronizaci zpráv ve všech svých zařízeních Apple.

Přesto se mohou vyskytnout případy, kdy budete chtít iMessage od Macu odpojit. Třeba nechcete být bombardováni častými oznámeními a chcete se plně soustředit na práci. Nebo možná nemáte zájem dostávat všechny zprávy z iPhonu do Macu. Ať už je důvod jakýkoli, vypnutí iMessage na Macu je snadné. V dnešním návodu se společně podíváme, jak na to.

Pokud chcete odpojit iMessage od Macu, aby vám nepřicházely žádné zprávy ani oznámení, musíte iMessage na MacBooku vypnout. Deaktivace služby iMessage na Macu naštěstí není ničím složitým ani časově náročným, jak se ostatně sami za chvilku přesvědčíte.

Jak deaktivovat iMessage na Macu

Pokud chcete deaktivovat iMessage na Macu, postupujte podle následujícího návodu.

  • Na Macu spusťte nativní aplikaci Zprávy.
  • Zamiřte do lišty nabídek v horní části obrazovky vašeho Macu a klikněte na Zprávy -> Nastavení.
  • V horní části okna nastavení klikněte na iMessage.
  • Pod vaším Apple ID deaktivujte položku Zapnout zprávy na iCloudu.
  • Potvrďte kliknutím na Vypnout pro toto zařízení.

A je hotovo. Tímto způsobem můžete snadno a rychle deaktivovat iMessage na vašem Macu, takže už vás nebudou obtěžovat nebo zdržovat příchozí zprávy. Pokud byste chtěli iMessage na vašem Macu opět aktivovat, stačí jednoduše zaškrtnout položku Zapnout zprávy na iCloudu.

Dnes nejčtenější

.