Zavřít reklamu

Jak na iPhonu zablokovat číslo? Čas od času se může stát, že se dostanete do situace, kdy vám nezbývá nic jiného, než si na vašem iPhonu zablokovat specifické telefonní číslo. V dnešním návodu, určeném především začátečníkům, si ukážeme, jak na to.

V dnešní době nejsou bohužel obtěžující hovory ničím neobvyklým. Naštěstí můžete v iPhonu zablokovat konkrétní čísla, aniž byste se odřízli od lidí, se kterými chcete mluvit. Ať už se jedná o kohokoli, společnost Apple umožňuje kontrolovat komunikaci z celého světa.

Co se stane, když v iPhonu zablokujete číslo?

Po zablokování čísla můžete zabránit tomu, aby vás spameři kontaktovali prostřednictvím textových zpráv, hovorů a FaceTime. I po zablokování čísla vám mohou zanechat hlasovou zprávu, ale nedostanete na ni upozornění. Odeslané nebo přijaté zprávy nebudou doručeny a kontakt nebude upozorněn, že byl zablokován.

Jak na iPhonu zablokovat číslo

Pokud chcete na iPhonu zablokovat číslo, postupujte podle následujícího návodu.

  • Spusťte nativní aplikaci Telefon.
  • Zamiřte do Historie.
  • Vyberte číslo, které chcete zablokovat, a klepněte na ⓘ  napravo od něj.
  • Na kartě kontaktu klepněte na Zablokovat volajícího.

A je to. Právě jste úspěšně na iPhonu zablokovali telefonní číslo. Pokud byste je náhodou chtěli odblokovat, stačí číslo opět najít v historii hovorů, klepnout na ivkrouzku napravo od něj a v kartě klepnout na Odblokovat volajícího.

Dnes nejčtenější

.