Zavřít reklamu

Vzhled iPhone SE 4, tedy jednoho z nejočekávanějších smartphonů nadcházejících měsíců, je prakticky odhalen. Před malou chvílí totiž začaly kolovat po internetu CAD rendery, které jej prakticky bezezbytku odhalují. A jelikož pochází od zřejmě nejspolehlivějšího zdroje, tedy co se týče přesnosti zveřejňovaných CAD renderů z dlouhodobého hlediska týče, lze brát uniklý design jako víceméně hotovou věc. Jinými slovy, takto by měl – a velmi pravděpodobně ve výsledku i bude – vypadat iPhone SE 4. Únik totiž pochází údajně přímo z dodavatelského řetězce Applu.

CAD rendery zveřejnil jako první konkrétně portál 91mobiles, který v minulosti ukázal stejným způsobem s předstihem například i přesnou podobu některých iPhonů, iPadů či MacBooků. Právě z toho důvodu je proto třeba brát nyní jeho rendery jako věrohodné. Na druhou stranu se ale sluší jedním dechem dodat, že v předešlých týdnech jsme slyšeli od několika na sobě nezávislých zdrojů, že je pro iPhone SE 4 v plánu nasazení Dynamic Islandu namísto klasického výřezu. Tyto informace však nyní únik vyvrací, což je poměrně překvapivé.

Jak můžete na renderech výše sami vidět, až na rozporuplný výřez v displeji, který by měl být dle některých leakerů nahrazen právě Dynamic Islandem, odpovídá nákres takřka 100% všem informacím, které se o iPhonu SE 4 objevily v předešlých týdnech. Hezky je tedy vidět například mírné zaoblení rámečku telefonu á la iPhone 16, jednoobjektivový fotoaparát, USB-C zdířka či zřejmě zachování klasického přepínače režimu vyzvánění. A jak by se líbil iPhone SE 4 v této verzi vám?

Anketa

Jak by se vám líbil iPhone SE 4, kdyby vypadal tak jako na renderech?

Super! 32,56 %
Hezké 24,98 %
Neurazí, ale ani nenadchne 30,13 %
Celkem bída 7,77 %
Katastrofa! 4,57 %
Celkem hlasovalo: 1029

Dnes nejčtenější

.