Zavřít reklamu

Mazání aplikací prostřednictvím App Storu

Pomocí App Store můžete nejen vyhledávat a stahovat aplikace do iPhonu, ale také je z něj odstraňovat. Jak na to? Jednoduše spusťte na vašem iPhonu App Store a klepněte na ikonku vašeho profilu v pravém horním rohu. Zamiřte do sekce Nedávno aktualizováno a panel s aplikací, kterou chcete odstranit, posuňte doleva. Následně klepněte na Smazat.

Přehled aplikací, stažených na jiných zařízeních

Je pravděpodobné, že jste si během let stáhli desítky nebo stovky aplikací pro iPhone. Pokud jste však někdy přemýšleli, zda jste nezapomněli na nějakou skvělou aplikaci, kterou jste používali, můžete si rychle prohlédnout všechny aplikace, které jste si v minulosti stáhli – a to i na jiná zařízení, než je váš aktuálně používaný iPhone. Spusťte App Store a klepněte na ikonku vašeho profilu v pravém horním rohu. Klepněte na Aplikace -> Moje aplikace, a poté v horní části displeje zvolte kartu Ne na tomto iPhonu.

Populární aplikace

Pokud hledáte novou aplikaci nebo hru, ale nevíte, co přesně chcete, můžete použít funkci vyhledávání v App Storu a podívat se, jaká vyhledávání jsou právě v kurzu. Spusťte App Store a klepněte na tlačítko pro vyhledávání v pravém dolním rohu. V sekci Objevujte se vám zobrazí nejčastěji vyhledávané výrazy – stačí klepnout na jeden z nich.

Widget App Storu

Na plochu vašeho iPhonu si můžete přidat také widget App Storu, který vám pomůže objevovat nový obsah ke stažení. Stačí dlouze stisknout plochu iPhonu, v levém horním rohu displeje klepnout na + a poté ze seznamu widgetů jednoduše vybrat App Store.

Úspora dat

V App Storu na vašem iPhonu si také můžete nastavit, jak se budou stahovat aplikace, abyste šetřili mobilní data. Jak na to? Spusťte Nastavení a klepněte na App Store. V sekci Mobilní data zvolte Stahování aplikací a poté stačí už jen vybrat variantu, která vám nejvíce vyhovuje.

Dnes nejčtenější

.