Zavřít reklamu

Kalendář Google

Kalendář Google je výborný a především stoprocentně bezplatný nástroj pro individuální i skupinové plánování. Aplikace zůstává věrná filozofii designu společnosti Google a zobrazuje vaše události v průběhu dne na pěkných, velkých, barevných kartách. Bez problémů se integruje s celou sadou aplikací Google, jako jsou Gmail, Meet, Mapy, Disk a další. Do kalendáře tak můžete snadno přidávat rezervace letenek nebo online schůzky ze služby Gmail. Události, připomenutí, úkoly atd. lze dokonce nastavit jako opakující se události.

Aplikaci Kalendář Google stáhnete bezplatně zde.

Fantastical

Aplikaci Fantastical mnozí považují za naprostou špičku mezi kalendářovými aplikacemi. Aplikace má velmi dobře navrženou hlavní obrazovku a zobrazuje všechny vaše události a upomínky, a to v přehledně vypadající tabulce. Ve výchozím nastavení také zobrazuje předpověď počasí. Úkoly k vyřízení můžete zobrazit přímo vedle událostí, samozřejmostí je také podpora přirozeného jazyka pro vytváření událostí a připomínek.

Aplikaci Fantastical stáhnete bezplatně zde.

Any.do

Any.do je báječná aplikace pro správu úkolů, připomínek a plánování kalendáře pro iPhone. Má přehledné a minimalistické rozhraní, které vás nezahlcuje množstvím zbytečných funkcí a na první pohled zobrazuje ty podstatné. Je to promyšlená aplikace kalendáře pro uživatele iOS, která obsahuje všechny potřebné funkce. Seznam zahrnuje připomenutí na základě polohy, opakující se události, vytváření událostí pomocí přirozeného jazyka a mnoho dalšího. Any.do se také okamžitě integruje s nativními iOS aplikacemi, jako jsou třeba Připomínky nebo Kalendář.

Aplikaci Any.do stáhnete bezplatně zde.

Calendars 5 by Readdle

Aplikace Calendars 5 by Readdle nabízí možnost synchronizace s Kalendářem Google, kalendářem iCloud, Mapami Google a Mapami Apple. Může se pochlubit propracovaným, přehledným uživatelským rozhraním, je multiplatformní, nabízí podporu přirozeného jazyka při zadávání, vytvoření opakovaných událostí, správce úkolů a mnoho dalšího.

Aplikaci Calendars 5 by Readdle stáhnete bezplatně zde.

TimeTree

TimeTree je jedna z nejlépe hodnocených kalendářových aplikací v App Store, která je oblíbená pro své pokročilé funkce a fantastické schopnosti sdílení. Když aplikaci otevřete poprvé, vyzve vás k výběru typu kalendáře – Rodina, Vztahy, Práce, Přátelé nebo Osobní. Po výběru účelu se zobrazí elegantní a pěkné rozhraní, které zobrazuje vaše události. Můžete bez problémů synchronizovat další kalendáře ve svém zařízení, například Kalendář Apple a Kalendář Google. Kromě snadných možností sdílení kalendáře vám aplikace umožňuje také chatovat a diskutovat o důležitých detailech týkajících se událostí a úkolů. Také u událostí, které nemají pevné datum, můžete sdílet poznámky nebo používat poznámky. Důležité události si také můžete připnout, abyste je při plánování nebo přeplánování jiných událostí nikdy nepřehlédli.

Aplikaci TimeTree stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.