Zavřít reklamu

V App Storu najdete celou řadu nejrůznějších aplikací, sloužících k přehrávání podcastů. I přesto ale spousta jablíčkářů dává přednost nativní aplikaci Podcasty od Applu. Ta se ale bohužel v poslední době potýká s nepříjemným problémem, který uživatelům brání v poslechu nejnovější epizody jejich oblíbeného podcastu.

V poslední době se nativní aplikace Podcasty od Applu potýkala s vážným problémem, který uživatelům znemožňoval poslech nejnovějších epizod některých podcastů uložených v uživatelské knihovně. Zmíněná chyba brání zobrazení nejnovějších epizod daných podcastů, protože tyto epizody se automaticky nestahují. To znamená, že se tyto podcasty ani nezobrazí ve frontě nadcházejícího obsahu.

Pokud uživatel ví, že u podcastu, který sleduje, byla vydána nová epizoda, může ji objevit vyhledáním nové epizody na kartě vyhledávání v aplikaci. Mnoho uživatelů aplikací podcastů se však spoléhá na to, že je aplikace upozorní, kdykoli je připravena nová epizoda, a díky této chybě se tak neděje. Není přesně známo, kolika podcastů se chyba týká, ale stížnosti na sociálních sítích naznačují, že problém je poměrně rozšířený.

Chcete-li si tedy poslechnout nejnovější epizodu podcastu, který sledujete, ale aplikace vám epizodu nenabízí ve frontě, existuje poměrně jednoduché řešení.

  • Spusťte nativní Podcasty na vašem iPhonu.
  • Klepněte na ikonku vyhledávání vpravo dole.
  • Zadejte název požadovaného podcastu a klepněte na Hledat na klávesnici.
  • Nejnovější epizoda se objeví ve výsledcích vyhledávání ihned pod názvem podcastu.

Možná to už nebudete muset dělat dlouho, protože někteří uživatelé již začínají hlásit, že se jim nové epizody již začaly opět objevovat na hlavní stránce Podcastů. Pokud je tomu tak i u vás, je to dobrá zpráva. Pokud ne, zkuste toto řešení, dokud nebude aplikace Podcast opět fungovat bezchybně.

Dnes nejčtenější

.