Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nestává se příliš často, že by nové iPhony jen pár měsíců po svém představení začaly zlevňovat a tím spíš nějak výrazně. Přeci jen, poptávka po nich je zpravidla velmi silná a tak se prodejcům absolutně nevyplatí k nim nabízet jakékoliv zajímavější bonusy, jelikož se zkrátka dokáží prodat i bez nich. Náš partner Mobil Pohotovost však jde v tomto směru zcela proti proudu a iPhony 15 (Pro) začal zlevňovat doslova ve velkém stylu. Ušetřit se totiž dají až 4000 Kč a to se navíc bavíme jen o klasické slevě. Cenu telefonu totiž dokážete srazit ještě více tím, že obchodu prodáte své staré zařízení, jehož cenu si následně necháte od nového iPhonu odečíst. A pokud se k němu chcete dostat ještě výhodněji, je tu pro vás služba Dopředný výkup – o té ale až později. 

iPhony 1515 Pro zlevnily na Mobil Pohotovosti konkrétně o 1500 Kč s tím, že slevu dalších 2500 Kč tvoří výkupní bonus, který při jejich nákupu získáte  k prodeji vašeho stávajícího telefonu. Ve výsledku se tedy bavíme právě o výše zmíněných 4000 Kč, které ještě narostou o hodnotu vašeho starého telefonu. 

Ceny po slevě a odečtení bonusu:

iphone 14 iphone 15 LsA 4

iPhone 15 Pro za 89 Kč měsíčně

Jak už zaznělo výše, pokud se chcete dostat k iPhonu 15 Pro za co možná nejnižší měsíční cenu, je tu pro vás služba  Dopředný výkup. V rámci té vás totiž iPhone 15 nebo 15 Pro vyjdou už na pouhých 89 Kč x 26 měsíců – takto levně jej nikde jinde nekoupíte.

iPhone_15_Pro_Dopredny_vykup

A jak to funguje? V Mobil Pohotovosti vám dopředu spočítají, jakou výkupní cenu bude mít váš nový iPhone 15 (Pro) po 26 měsících používání. Za tuto cenu ho od vás po uplynutí 26 měsíců skutečně odkoupí, avšak s tím, že už nyní vám částku odečtou od pořizovací ceny. Kromě toho vám ale od ceny také odečtou výkup vašeho starého telefonu navýšenou o bonus 2 500 Kč. Konečnou cenu vám následně rozloží do 26 měsíčních splátek.

Pokud tedy upgradujete z iPhonu 14 Pro, vyjde vás nový iPhone 15 Pro skutečně na pouhých 89 Kč x 26 měsíců. Přecházet ovšem nemusíte jen z loňského modelu, ale prakticky z jakéhokoli telefonu (včetně konkurenčních značek) a dokonce i tabletu, chytrých hodinek nebo notebooku. Na odkazu níže si jednoduše spočítáte přesnou cenu přizpůsobenou vašemu zařízení, které byste k výkupu poskytli.

iPhone 15 (Pro) za 89 Kč měsíčně pořídíte přímo zde

iPhone 15 Pro 22

Dnes nejčtenější

.