Zavřít reklamu

Dung Beetle Adventure

Dung Beetle Adventure je krátká, ale okouzlující adventura, ve které hraje hlavní roli… hovnivál. Vaším úkolem je pomoci hladovému, ale cílevědomému a vynalézavému broukovi najít na jeho dobrodružné cestě něco dobrého k jídlu.

Solomon Link

Solomon’s Link je krátká příběhovka, ve které nepozorovaně sloužíte jako svědek a průvodce dvojici uprchlíků, kteří prožívají první noc na svobodě po letech strávených za mřížemi. S dvěma značně odlišnými mozky a dvěma specializovanými páry rukou, které musíte použít, budete muset provést uprchlé trestance průmyslovým bludištěm pojistkových skříní a továrních linek tak, že využijete silné stránky každého z vězňů, abyste vyvážili duševní a fyzické limity jejich partnerů – nemluvě o omezeném dosahu řetězu, který je spojuje.

Milthm

Mithm není „jen“ další vizuálně vydařená rytmická hra. Je to také holistický zážitek, kde se animace a hudba prolínají a přinášejí vám nevídanou radost. Ať už jste začátečník, nebo expert na rytmické hry, ve hře najdete nekonečnou zábavu.

Missing Stars

Erik Wilhelm po nehodě, která mu zanechala trauma, přechází do Privatgymnasium St. Dymphna, speciální vídeňské internátní školy pro teenagery a mladé dospělé, kteří se potýkají se svým duševním zdravím. Tam se setkává s pestrou skupinou postav, které mu převrátí jeho dříve bezproblémový život naruby. Jak se Erik v nové škole zabydluje, dozví se více o duševním zdraví a o tom, jak k němu nejlépe přistupovat. Někde cestou možná najde i kamarádství…

TELEFORUM

Teleforum je zajímavě pojatá hororovka ve stylu found footage, která se odehrává ve světě médií. Ve hře se ocitáte v bytě vdovy, se kterou musíte udělat rozhovor o smrti jejího manžela. To ale není vše – ve hře je totiž ještě jistá nahrávka.

Dnes nejčtenější

.