Zavřít reklamu

At Winter’s End

At Winter’s End je útulná příběhová RPG hra o dvanáctiletém Noelovi, vyrůstajícím v lese duchů. Prozkoumávejte les, plňte úkoly a zároveň házejte kostkami, abyste zjistili, jak Noel reaguje na výzvy, kterým čelí.

Resonite

Hra s názvem Resonite vás přenese do pohlcujícího digitální vesmíru, ve kterém si budete muset vybrat vaši vlastní cestu. Možností máte téměř bezpočet – je jen na vás, jak se rozhodnete budovat váš vlastní příběh.

Draw

Vítejte ve světě Draw. Vyzbrojeni pouze tužkou, hrajte jako Stickman a prozkoumávejte zbrusu nový svět. Řešte hádanky kreslením do hry, potkávejte nové přátele, zatímco se budete vyhýbat čmáraným příšerám, a vytvářejte si vzpomínky, které se nikdy nevymažou.

homebound

Osamělý astronaut, který má za úkol najít lidstvu nový domov, se vydává na pustou planetu, a cestou si najde chlupatého přítele. Homebound je krátká 2D logická plošinovka, která zkoumá, co je to vlastně pocit domova.

Super Auto Pets

Ve hře Super Auto Pets bude vaším úkolem sestavit si tým roztomilých zvířátek s jedinečnými schopnostmi a bojovat proti ostatním hráčům.
V této pohodové free-to-play hře se vše odehrává vaším vlastním tempem. Hra nabízí více herních režimů.

Témata: , , , , , , , , ,

Dnes nejčtenější

.