Zavřít reklamu

Dámy a pánové, je to tu! Před malou chvíli totiž na twitterovém účtu studia Rockstar Games přibyl nový tweet, pod kterým je podepsaný jeho nynější ředitel Sam Houser. Ten v něm děkuje fanouškům, ale co je daleko důležitější, potvrzuje dřívější spekulace ohledně toho, že první trailer na GTA VI zveřejní studio příští měsíc, tedy v prosinci.

Zpráva Rockstaru zveřejněná na Twitteru: 

„Příští měsíc uplyne 25 let od založení společnosti Rockstar Games. Díky neuvěřitelné podpoře našich hráčů po celém světě jsme měli možnost vytvářet hry, které nás opravdu baví.

Bez vás by nic z toho nebylo možné a my jsme vám všem velmi vděční, že s námi tuto cestu sdílíte.

V roce 1998 byla společnost Rockstar Games založena na myšlence, že videohry by se mohly stát pro kulturu stejně zásadní jako jakákoli jiná forma zábavy, a doufáme, že jsme v rámci naší snahy podílet se na tomto vývoji vytvořili hry, které máte rádi.

S velkou radostí vám oznamujeme, že začátkem prosince zveřejníme první trailer k další hře Grand Theft Auto. Těšíme se na další roky sdílení těchto zážitků s vámi všemi.

Děkujeme,
Sam Houser“

Kdy přesně Rockstar Games trailer ke GTA VI vydá sice můžeme zatím jen spekulovat, nicméně vzhledem k tomu, že se 7. prosince koná udílení prestižních herních cen The Game Awards 2023, nebylo by absolutně překvapivé, kdyby se trailer ukázal právě při této příležitosti.

Dnes nejčtenější

.