Zavřít reklamu

Přezdívky v chatu

Vašemu protějšku v Messenger chatu můžete dát lichotivou či vtipnou přezdívku. Jen mějte na paměti, že se druhá strana o přezdívce dozví. Stačí otevřít příslušný chat, klepnout na Přezdívky -> jméno dotyčného a začít psát novou přezdívku.

Nastavení motivu chatu

Otevřete chat s přítelem nebo skupinou, klepněte na jméno v horní části chatu a zobrazí se seznam možností, které vám umožní například ztlumit oznámení na určitou dobu, přidat přezdívku, vybrat barvu nebo emoji pro konverzaci a přidat další osoby. Klepnutím na Téma můžete přizpůsobit vzhled a téma chatu.

Nastavení rychlé reakce

Pokud si v Messengeru často vyměňujete jeden a tentýž emotikon, můžete jej nastavit jako rychlou reakci, takže jej budete mít neustále po ruce. Otevřete příslušný chat, klepněte na název v horní části displeje a poté klepněte na Rychlá reakce.

Nastavení avataru

Chcete si v Messengeru nastavit vlastní avatar? Klepněte na ikonku vodorovných linek v levém horním rohu a poté klepněte na ikonku ozubeného kolečka. Klepněte na Avatar -> Vytvořit avatar a pusťte se do práce.

Ukládání fotek na úložiště

Pokud chcete, aby se fotografie z Messengeru, které pořídíte nebo upravíte, automaticky ukládaly na úložiště vašeho iPhonu, klepněte na ikonku vodorovných linek -> Ikonka ozubeného kolečka -> Fotka a média. Zde aktivujte položku Ukládat fotky a videa.

Dnes nejčtenější

.