Zavřít reklamu

V případě, že vlastníte byť jen jedno jediné jablečné zařízení, tak k němu máte zajisté vytvořený vlastní účet Apple ID. Kromě toho, že se v tomto účtě nachází informace o vašem jménu, datu narození, adrese či platebních údajích, tak si zde můžete nastavit také svou vlastní přezdívku. Přezdívka se u Apple ID nepoužívá prakticky nikde jinde, než u recenzí. Pokud tedy v App Storu napíšete nějakou recenzi, nezobrazí se vaše jméno, ale nastavená přezdívka. Kde si můžete tuto přezdívku nastavit či změnit se dozvíte v tomto článku.

Jak na App Storu změnit přezdívku pro psaní recenzí

V případě, že chcete na App Storu změnit přezdívku pro psaní recenzí, tak na vašem macOS zařízení otevřete aplikaci App Store. Jakmile tak učiníte a dojde k načtení této aplikace, tak v levém dolním rohu okna klepněte na vaše jméno s obrázkem. Poté, co na tuto možnost kliknete, tak se vám zobrazí informace o veškerých nákupech a aplikacích, které jste stáhli. Pro změnu přezdívky klepněte v tomto okně vpravo nahoře na možnost Zobrazit informace. Jakmile tak učiníte, bude po vás App Store s největší pravděpodobností vyžadovat heslo. Pomocí něj se tedy autorizujte a počkejte, dokud nedojde k ověření a načtení. Po načtení poté sjeďte v okně níže k sekci Správa a v řádku Přezdívka klepněte na Upravit přezdívku. Poté už stačí do textového pole zadat vaši novou přezdívku a klepnout na Odeslat.

Ne každý uživatel má samozřejmě k dispozici Mac či MacBook. Pokud chcete svou přezdívku změnit na vašem zařízení s operačním systémem Windows, tak tak musíte učinit v aplikaci iTunes. Zde se přihlaste k vašemu Apple ID účtu, a poté zvolte možnost pro zobrazení účtu. Jakmile se vše načte, tak sjeďte úplně dolů a zde si už svojí přezdívku můžete jednoduše změnit. Bohužel, na našich iPhonech či iPadech tato možnost není z nějakého důvodu k dispozici, stejně tak, jako ve webovém rozhraní Apple ID.

Dnes nejčtenější

.