Zavřít reklamu

Night Run

Night Run je estetická, pohodová, ale strhující nekonečná kyberpunková jízda. Jezděte rychle, abyste znásobili své skóre a vyšplhali se nahoru v žebříčcích. Během hraní odemykejte další odměny za vaše úspěchy, při jízdě se nezapomeňte kochat velkolepým digitálním uměním.

Unturned

Máte rádi hry s postapokalyptickou tematikou? Můžete vyzkoušet titul s názvem Unturned. V něm se stáváte jedním z přeživších ve zdecimovaném světě po zombie apokalypse. Seznamte se s těmi správnými lidmi a přežijte pokud možno co nejdéle.

Feud

Feud je tahová strategická hra, která potrápí vaše mozkové závity. Vyměňujte figurky na mřížce 4 x 4, abyste izolovali soupeřovy figurky, nebo jděte rovnou po jeho králi. Zdokonalte své dovednosti proti třem postavám s umělou inteligencí s odlišnými herními styly a pak vyzvěte své přátele online nebo na stejné obrazovce.

Viridi

Vypěstujte si ve hře Viridi malý květináč se sukulenty, které rostou v reálném čase. Viridi je bezpečným útočištěm, místem, kam se můžete vrátit pro chvíli klidu a pohody, kdykoli to budete potřebovat. Při péči o realistické sukulenty si dokonale odpočinete.

KID A MNESIA EXHIBITION

Hra s názvem Kid A Mnesia potěší zejména příznivce kapely Radiohead, zahrát si ji ale může skutečně kdokoliv. Kid A Mnesia je horečnatý snový prostor, stavba postavená z výtvarných děl, slov a nahrávek Kid A a Amnesiac od Radiohead. Vydejte se na cestu podivuhodným, zajímavě výtvarně zpracovaným a lehce znepokojujícím světem za zvuků vaší oblíbené hudby.

Témata: , , , , , , , , ,

Dnes nejčtenější

.